Şimdi Ara

Driver - SanFrancisco - Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Cd ciden driver sanfrancisco aldım. bugun oyunu kurmaya calıstım kurdum. oyunu her açmaya çalıstıgımda patching control gibi şeyler yazıyor o en az 10 dakıka suruyor:D o bittiğinde ise karşıma bi arayüz çıkıyor arayüzde kullanıcı adı ve şifre istiyor :S

düşünüyorum acaba cd ciden online olanınımı aldım dıye. ama cd nin üstünde sadece driver sanfrancisco resmi ve yazısı var baska hıc bırsey yok ne onlıne ne baska bisey. adam alırken crack yapmasını bılıyosan al dedı bende bılıyorum dedım. cd nin içinden crack dosyası cıktı ona baktım 5 6 tane dosya var hepsini ana dosyanın içine attım ve değiştir dedim. sonra oyuna tıkladığımdaysa bu sefer hiç birşey çıkmadı. ne patching yazısı ne baska bisey ne de şifre istedi. ne yapmalıyım suan uninstall yaptım yeniden yukluyorum. düzelceğine inanmasamda :/

sizce ne yapmalıyım :S

• oyunun 1.03 resmi yaması var
  • kendisi o pathcing şeylerinde yükledi onu kendi kendine yüklendi. ya bu hata değil aslında benden kullanıcı adı ve şifre istiyo ama ben online oynamak istemiyorumkii :S:S
  • flood için özür dilerim ama yardım edicek :S ?
  • Arkadaşlar Size %99 çözüm söliyim..
    (Kesinlikle Alıntı Değildir)
    Oyunu kuru normal bir şekilde ne varsa kurun crack yapın pacth yükleyin
    ve ardından "Windows Görev Yöneticisi"ni İşlemlere tıklayın ve
    Oyunun dosya kurumuna gidin ve (Bendeki D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Driver San Francisco)
    Sizdekini bilemem sonra "Driver" olan uygulamaya sağ tıklayın yönetici olarak çalıştırın (hızlı bir şekilde)
    görev yöneticisini aın ve orada işlemlere "Driverçexe *32" diye Bir işlem geliyor (o kaybolursa yapamassınız) ve ona sağ tıklayıp "Benzeşmeyi Ayarla" Diyin orada hepsinin işaretlendiğini görüceksiniz sama siz onu sadece
    "CPU 1" i tıklayınız tamam değiniz ve o orada kaybolacaktır işlem tamam oyunda girebilirsiniz eğer açılmassa hata bende değildir sizin dosya yüklemenizde vardır yada yanlış yapmışınızdır.. (SAYGILAR..)
  • Arkadaşlar update yapınca açılmıyor ben update yapınca açılmadı update yapmadan crack yapıp oyuna girdim açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beys372 -- 8 Haziran 2015; 16:07:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.