Şimdi Ara

Driver Sorunu Asus X552E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim Asus X552E Adlı Cihazım Var Windows 8 Pro Ancak Driverlerim Tam Takır Yülümü Nasıl Anlıcam.
    Bugün Formatladım.
    Amd Catalyst Control Center ve Ekran Kartım Yüklü

• yuklu degıldır
  • aygıt yöneticisinden bak.sarı ünlemli varsa sorun vardır
  • http://www.asus.com/tr/supportonly/X552EA/HelpDesk_Download/
    http://www.asus.com/tr/supportonly/X552EP/HelpDesk_Download/

Asus web sitesinde iki model gorunuyor. Hangisi sizin bilgisayariniz icin bilemiyorum. X552EA veya X552EP modeli. Bunlardan hangisi sizinse linkine tiklayip suruculerini indirip kurun. Hatta bir adette bios update gorunuyor onu da kurmanizi tavsiye ederim.

• Selim2002 S kullanıcısına yanıt
    yanlis mesaj :) iki kere gitmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 24 Ağustos 2014; 19:11:54 >
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    İyide abi bnm pc nin üstünde x552e yazı ep felan yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

yanlis mesaj :) iki kere gitmis.

Abi asus x552ea modeliymiş
    Tamam o zaman X552EA modeline gore butun suruculerini indirip guncelle.
  • peki bu notebook 8.1 oluyor mu?
    sanki harddiski çok yavaş gibi.. tüm driver güncellenince sistem hızlanıyor mu?
    siz 8.0'a göre mi yoksa 8.1'e göre mi driverları indirdiniz?
  • kardeş 8.1 oluyo zaten 8.1 pc hzlı ama ssd taklı :D oynularda azda olsa fazla kasma yapmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim2002

kardeş 8.1 oluyo zaten 8.1 pc hzlı ama ssd taklı :D oynularda azda olsa fazla kasma yapmıo

hmm hatırladım. Birinin bilgisayarı idi bu, ne yaptıysam aleti kasmaktan kurtaramadım. En sonunda sahibine geri ver, 2000TL'lik brşey al demiştim.
    Değil Oyun normal web sayfaları açılırken bile işkence başlıyordu. Sıfır kurulmuş 8.0'da 8.1'de aynı sorunu veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgin99

quote:

Orijinalden alıntı: Selim2002

kardeş 8.1 oluyo zaten 8.1 pc hzlı ama ssd taklı :D oynularda azda olsa fazla kasma yapmıo

hmm hatırladım. Birinin bilgisayarı idi bu, ne yaptıysam aleti kasmaktan kurtaramadım. En sonunda sahibine geri ver, 2000TL'lik brşey al demiştim.
    Değil Oyun normal web sayfaları açılırken bile işkence başlıyordu. Sıfır kurulmuş 8.0'da 8.1'de aynı sorunu veriyordu.

Evet aynen öyle bazen çok kasıyor ama bana yetiyor zaten fazla oyun oynamıyorum webteyim hep
  • arkadaşlar X552EA modelini 1 sene kadar önce aldım ama almaz olaydım, bırak video izlemeyi forumda bile takılamıyorum, kasım kasım kasılıyor cihaz,
    çözümü yokmudur bunun, hdd at arabası gibi çalışıyordu, değiştirdim biraz olsun rahatladı gibi ama cihaz rezil rüsva şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

arkadaşlar X552EA modelini 1 sene kadar önce aldım ama almaz olaydım, bırak video izlemeyi forumda bile takılamıyorum, kasım kasım kasılıyor cihaz,
    çözümü yokmudur bunun, hdd at arabası gibi çalışıyordu, değiştirdim biraz olsun rahatladı gibi ama cihaz rezil rüsva şuan

evet hdd si berbat ben onu çıkardım 250 lik ssd taktım şuan gene biraz kasılıyor sebebi sanırım ramlarla alakalı 4 gb ama mhz si düşük
    Ramler onboard bu cihazda, nasıl bir mantıksa artık, slotlar boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    :D
  • Ben windows 7 yükledim acayip hızlandı ama wifi ve usb driverleri hata veriyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sneek

Ben windows 7 yükledim acayip hızlandı ama wifi ve usb driverleri hata veriyor :)

Usb 3 driverları amd cipsetle beraber yukleniyor, ben de win 7 kıllandım bir süre, fena değildi

• Usb leri görmeme nedeni bios ayarlarındaki usb 3,0 desteğinin açık olması imiş. onu kapattıktan sonra usb girişleri aktif oldu. usb üzerinden telefonla internete bağlanıp wifi driver programu bulup yükledim. Bu aleti hızlandırmak için;
    1. Win 8 yüklü iken ekran kartı vs. kasan, arkaplanda çalışan ve önyüklü gelen bütün gereksiz şeyleri kaldırdım. Hızlanmadı.
    2. Windows 8 ile ubuntu kurdum. Ubuntu daha yavaş kaldı.
    3. Windows 8 i komple silip Linux mint kurdum. Hızlanmadı.
    4. Son olarak Hepsini kaldırıp Windows 7 kurdum. Kasma yok. Hız acayip arttı. Fakat youtube dan 1080p video oynatma halen kasıyor. Çünkü 1080 video da cpu %100 çalışıyor ve donma yapıyor, 720p de cpu %90 falan oluyor sorunsuz izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneek

Usb leri görmeme nedeni bios ayarlarındaki usb 3,0 desteğinin açık olması imiş. onu kapattıktan sonra usb girişleri aktif oldu. usb üzerinden telefonla internete bağlanıp wifi driver programu bulup yükledim. Bu aleti hızlandırmak için;
    1. Win 8 yüklü iken ekran kartı vs. kasan, arkaplanda çalışan ve önyüklü gelen bütün gereksiz şeyleri kaldırdım. Hızlanmadı.
    2. Windows 8 ile ubuntu kurdum. Ubuntu daha yavaş kaldı.
    3. Windows 8 i komple silip Linux mint kurdum. Hızlanmadı.
    4. Son olarak Hepsini kaldırıp Windows 7 kurdum. Kasma yok. Hız acayip arttı. Fakat youtube dan 1080p video oynatma halen kasıyor. Çünkü 1080 video da cpu %100 çalışıyor ve donma yapıyor, 720p de cpu %90 falan oluyor sorunsuz izleniyor.

wifi driver prog.paylaşabilirmisniz?
    Ben bulamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.