Şimdi Ara

Driver vb. herşey kurulu ama hoparlorden ses gelmıyor yardım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc aniden kapanıyodu pcyie goturdum sabah güç kaynağını değiştirdim ondan önce hoparörüm calısıyodu driverleri son surum olmadan ama eve geldım pcyi kurdum actım ses gelmıyo herseyı guncelledım ama olmadı bi yardım etseniz
     Driver vb. herşey kurulu ama hoparlorden ses gelmıyor yardım..... Driver vb. herşey kurulu ama hoparlorden ses gelmıyor yardım.....

• Yardım eden yokmu lufen ya hoparlör değişsem düzelirmi ?
  • Herhangi ses dosyası açtığınız zaman hata mı veriyor yoksa ses vermeden oynatıyor mu? Ayrıca şuanki driverı komple silip Driver Booster ile tekrar kurmanızı öneririm(Silerken Revo Uninstaller denerseniz temiz olur).Eğer bir şey olmazsa konuyu Teknik Yardım bölümüne açmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 5 Şubat 2015; 16:08:39 >
  • Boyle hata gıbı bı olayı yok acıyorum oynatıyo ses gelmıyo resımde gordugun gıbı hersey saglam ama cozemedım.Driver boosterden güncelledım zaten 3 4 cesıt programdan guncelledım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremy51 -- 5 Şubat 2015; 16:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremy51

Boyle hata gıbı bı olayı yok acıyorum oynatıyo ses gelmıyo resımde gordugun gıbı hersey saglam ama cozemedım.Driver boosterden güncelledım zaten 3 4 cesıt programdan guncelledım

1.Bilgisayarın Yeşil Renkteki Olan Kısmına Takın Hoparlörün Jakını Yada Kontrol Edin
    Sonraki İşlemleri Resimli Olarak Anlatıyorum...

2 Jakı Taktıktan Sonra Bir Pencere Gelecek Kutucuğu İşaretle Tamam Resimdeki Gibi

3- Resimde Gösterdiğim Dosya Simgesine Tıkla Ön Jak Sapmasını Engelle İşaretle Tamam Resimdeki Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih1453|TR -- 5 Şubat 2015; 18:19:06 >

• Jak zaten yeşile takılıydı onu çıkardım tekrar taktım fakat sağ alt kosede jak çıkarıldı takıldı yazıyo lakin mevcut bağlı aygıt penceresı gelmıyo ama 3.maddeyi yaptım bi etki etmedi.
  • 2. İşlemdeki Anlattığım Pencereyi Açmak İÇin Resimdeki Yeşil Giriş İkonuna Tıklayabilirsiniz..Sonra 2. İşlemdekii Anlatımı Uygulayın..

Ayrıca 3. İşlemdeki Konektör Penceresinde Alt Kısımdaki Aygıt Takıldığında Oto Açılır Pencreyi Etkinleştirin İşaretli Olması Gerekir Böylece Jak Çıkarıp Taktığınızda 2. İşlemdeki Kutucuk Gelicektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih1453|TR -- 6 Şubat 2015; 13:57:15 >

• Ya şimdide sağ alttaki realtek şeyi kendi kendine kalkmış bide hoparlör değişmem sorunu cozermı ?
  • Eğer Bilgisayardan Silmediyseniz,Denetim Masasından Açabilirsiniz..Denetim Masasına Girince Orada Zaten Simgesini Görürsünüz.Sonra Ayarları Yapın Ses Gelmiyorsa Hoparlör Takımınız Sorunlu Olabilir. Başka Hoparlör Takımı İle Deneyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih1453|TR -- 7 Şubat 2015; 14:21:52 >
  • Yeşil bölüme tıkladıgım zamanda o 2.resimdekı yer gelmıyo neyse yakın zamanda bı hoparlör alıcam dneıyıcegım calısıcakmı.Zaten hoparlör sorunluydu sanırım ama yazında bu sorunu yapmıstı bi driver kurarken oyle kalmıstı sonra driver kurunca duzelmıstı ama bide cok cızırtı gelıyodu hoparlörden yenısını aırım anca :)
  • 2 kere tıklayınca açılması lazım sorunu bulunca sonucu çözümü foruma yine yazın diğer arkadaşlara yardımcı olur...
  • Ben arkadaki yeşil jak bolumunu kullanıyorum bu yuzden one takamıyorum yani takamamanın sebebi ordakı usb gırıslerı ve jak gırıslerının oldugu yerin çıkık olması usb algılıyo lakın jak tam oturtamıyorum .Yeni hoparlör aldıgımdada yazıcam cozulup cozulmedıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremy51 -- 7 Şubat 2015; 15:59:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.