Arkadaşlar ben lenovo laptopa format attım hangi driverlar işime yarar
lenovonun sitesindeki driverlar
audia bıos bluetooth and modem camera and card reader chipset Networking:Lan (Ethernet) Networking:Wireless Lan Power Managemenet Recovery Security Software and Utility Storage Video
bunlardan hangilerini yüklemeliyim hepsi işime yarar mı ? ve sizinde bildiğiniz driverlardan işime yarar olanlar varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: 55yuemdu55
Arkadaşlar ben lenovo laptopa format attım hangi driverlar işime yarar
lenovonun sitesindeki driverlar
audia bıos bluetooth and modem camera and card reader chipset Networking:Lan (Ethernet) Networking:Wireless Lan Power Managemenet Recovery Security Software and Utility Storage Video
bunlardan hangilerini yüklemeliyim hepsi işime yarar mı ? ve sizinde bildiğiniz driverlardan işime yarar olanlar varmı?
ses gelmiyorsa audio bluetooth ve wifi çalışmıyorsa bluetooth and modem Networking:Lan (Ethernet) Networking:Wireless Lan ve kesinlikle videoyu kurun videoyu kurmazsanız oyunlarda performansınız düşer veya hiç açılmaz oyun
audio bluetooth and modem camera and card reader chipset networking:Lan (Ethernet) Networking:Wireless Lan Video
Teşekkür ederim fakat bu
Recovery Security Software and Utility Storage
driverları ne işe yarıyo biliyomusunuz ben araştırdım birazda bulamadım
Bilgisi olan varsa lütfen arkadaşlar bir bakın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme