Arkadaşlar laptop ma format attım driverlarımı bulamıyorum böyle driver bulma programı varmı yada bilgisayarın marksaını felan fotolarını atsam bulabılırmısınız lütfen ağ bağdaştırıcı felan filanda yok driver bulma programı varsa atarmısnıız yoksa laptop un fotoları atam lütfen yardım hiç bir şey yapamıyorum
laptop un altında yazan modeli sitesinde aratarak driverlerine ulaşa bilirsiniz
Hacı ben pek anlamıyomda buyu fotoları atıyım sen bakarmısın atarmısnı lütfen ya hiç anlamıyorum valla ekran ses kablosuz ağbağdaştırıcısı felan bulabılırmıyız.
Arkadaşlar laptop ma format attım driverlarımı bulamıyorum böyle driver bulma programı varmı yada bilgisayarın marksaını felan fotolarını atsam bulabılırmısınız lütfen ağ bağdaştırıcı felan filanda yok driver bulma programı varsa atarmısnıız yoksa laptop un fotoları atam lütfen yardım hiç bir şey yapamıyorum
windows7 galiba ara yerine gelip dxdiag yaz orda ilk açılan yerde sistem modeli ve sistem üreticisini buraya yaz ben bulurum sana :)
Aygıt yöneticisinden windows kendisi yükleyebiliyor. Ayrıca zorda kalırsan driver pack solution diye bir program da var.
35baran353
kullanıcısına yanıt
Driver Navigator programı eksik olan tüm sürücüleri bulup kurar.Driver güncellemesi içinde kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: 35baran35