Şimdi Ara

Drk Sesli Araç Park Sensörü Ücretsiz Kargo 19.90 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım bi tane haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

bende aldım bi tane haber veren arkadaşa teşekkürler.

Evet haber eden arkadas cok dua aldi.tskurrler Allah razı olsun

• Ben de dün taktırdım. Gayet güzel çalışıyor. Kutuyu da bagaja koydum sesi gayet net duyuluyor içeriden. Yaklaşık 1 adım kala tek bip e dönüyor ses ve sensörler gayet iyi iş görüyor.

Haber veren arkadaşa bende de teşekkürler
  • Bende montaj için 40 tl fiyat aldım, kazık mı bu fiyat yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bende montaj için 40 tl fiyat aldım, kazık mı bu fiyat yoksa normal mi?

30 TL'den daha düşük fiyata genelde yapmıyorlar zaten. 50 TL'ye de yaptıran arkadaşlar olduğuna göre 40 TL orta karar bir fiyat oluyor :)
  • Dün sipariş verdim. Bugün geldi. İnanamadım. Satıcıya Tebrikler !!! Haeber verene Teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

quote:

30 TL'den daha düşük fiyata genelde yapmıyorlar zaten. 50 TL'ye de yaptıran arkadaşlar olduğuna göre 40 TL orta karar bir fiyat oluyor :)

O halde 40 tl ortalama fiyat diyebiliriz. Aslında yapılan işlemler basitte yetenek olmayınca, "Vermeyince mabut neylesin mahmut" diyebiliriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

quote:

O halde 40 tl ortalama fiyat diyebiliriz. Aslında yapılan işlemler basitte yetenek olmayınca, "Vermeyince mabut neylesin mahmut" diyebiliriz

Aynen öyle.. aslında gerçekten o uğraşının hakkı 20 TL'den fazla değildir ama maalesef bende de o yetenek olmayınca bizim ustadan rica ettim o ücret almadan yaptı sağolsun :)

• Takmak bugüne kısmetmiş.Sorunsuz çalışıyor.Bir saatte 2005 clio ya taktım. Bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun... geziyordum gördüm aldım paylaştım aldınız mutluyum :)
  • Bende aldım bakalım ne zaman gelir ?
  • babam yarin gelcek urunu cok sevdigi twingosuna takacak ,obur gun de arkadasim aponun borasina takcak :) bedava,adres tarsus

• quote:

Orijinalden alıntı: aspert1

Takmak bugüne kısmetmiş.Sorunsuz çalışıyor.Bir saatte 2005 clio ya taktım. Bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun... geziyordum gördüm aldım paylaştım aldınız mutluyum :)

geri vites lambasina nasil bagliyoruz?

• Ben de aldım bir tane şu anda kargoda. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: befo

montaji da bir dunya para tutar bunun...oto servislerinden bazilari cok insafsiz...Allah ellerine dusurmesin.

ne kadar tutar tahminen?

geçenlerde 50 liraya bir park sensörü almıştım taktırmak için bir kaç yere sordum 30 lira demişlerdi. 2-3 gün önce 25 e taktırdım. yani bundan daha aşağı fiyat beklemeyin. üründen daha fazla tutacak montajı haberiniz olsun. değiyor mu değiyor orası ayrı mesele

Yahu ben mi çok ucuza monta ettirdim. 10 lira verdim sadece.

Hangi şehir ve nerede monte ettirdiniz ?

• quote:

quote:

Takmak bugüne kısmetmiş.Sorunsuz çalışıyor.Bir saatte 2005 clio ya taktım. Bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun... geziyordum gördüm aldım paylaştım aldınız mutluyum :)

hocam arka sagdaki far vitesi geri takinca 1 lamba yaniyor ona gelen kablodan alcan 1 ucu,diger ucu da şaseye bagla

• Bugün malum İstanbul yağmurlu ve çamurlu. Her geri vitese geçtiğimde park sensörü zangır zangır ötmeye başladı :) İnip bir selpakla sensörleri biraz silince düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsporlu -- 22 Mart 2013; 9:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

quote:

quote:

quote:

montaji da bir dunya para tutar bunun...oto servislerinden bazilari cok insafsiz...Allah ellerine dusurmesin.

ne kadar tutar tahminen?

geçenlerde 50 liraya bir park sensörü almıştım taktırmak için bir kaç yere sordum 30 lira demişlerdi. 2-3 gün önce 25 e taktırdım. yani bundan daha aşağı fiyat beklemeyin. üründen daha fazla tutacak montajı haberiniz olsun. değiyor mu değiyor orası ayrı mesele

Kayseri - Sanayi bölgesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar tutar tahminen?

Kayseri - Sanayi bölgesi

İstanbul da 10 tl ye elini sürmezler ...

• Tepkimesi nasıl arkadaşlar abimin araca bimden aldığımız çok geç tepki veriyor. Bunda nasıldır acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Geri vitese takılı halde kontağı aç yanan lambaya gelen kabloları bulman lazım.güç kablosunu ölçü aleti ile ölçerek teyit et.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.