Yaşı ilerlemiş olsada şuan en beğendiğim forvet oyuncusu. Galatasaray da görmek müthiş olur.
Toteme devam...
Ünal Aysal görüşme olmadığını söyledi sadece. Bence açık kapı bıraktı Drogba için. Alabiliriz gibi geliyor bana.
Her ne kadar inancım olmasa da totem totemdir, bize desteklemek düşer.
Bu arada 0RK, yeni avatarını beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Her ne kadar inancım olmasa da totem totemdir, bize desteklemek düşer.
Bu arada 0RK, yeni avatarını beğendim.
Sağolasın Pek değişiklik seven biri değilim zaten önümüzdeki bi' 2 yıl durur herhalde
Neyse konudan uzaklaşmayalım bari, Drogba gelsin 1 ay avatarıma koyarım diyerek bitireyim
Ünal Aysal Elmander dedi ama rakiplere baktığımızda Beşiktaş Forlan'ı kadrosuna kattı, Fenerbahçe olası bir şampiyonlukta yıldız isimler alacaktır bizede yeni başkan ile Drogba gibi yıldızlar yakışır.
"Profesyonel Futbolcu Dider Drogba'nın transferi için Chelsea F.C ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Orijinalden alıntı: HitEmUp "Profesyonel Futbolcu Dider Drogba'nın transferi için Chelsea F.C ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Ciddi misin şuan siteye giremiyorum lütfen doğrumu bu sitede yazıyor mu???
quote:
Orijinalden alıntı: gskayas
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp "Profesyonel Futbolcu Dider Drogba'nın transferi için Chelsea F.C ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Ciddi misin şuan siteye giremiyorum lütfen doğrumu bu sitede yazıyor mu???
quote:
Orijinalden alıntı: 5yıl Boyunca Hergün
quote:
Orijinalden alıntı: gskayas
quote: