Şimdi Ara

Drone Bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12 yaşındayım. Hayatım boyunca sadece CX-10 uçurdum. Ama onun da kalibrasyonu yapılmıyordu. Ne yaptıysam da düzeltememiştim. Her neyse konumuz bu değil. Ben şu anda yeni bir drone almak istiyorum. Görüntüyü gerçek zamanlı olarak telefona aktarması şart gibi bir şey. Ayrıca drone'u görüntü kaydetmek için değil, hobi için alıyorum. Ayrıca drone'u çok büyük ihtimalle Çin'den getirteceğim. Bu nedenle 75 Euro yani 85 Dollar'dan düşük bir fiyatı olmalı ben kendime JJRC H26W bulmuştum. Acaba uçurmak kolay mı? veya benim gibi başlangıcın da başlangıcı olan birisi uçurabilir mi? Bu arada drone'un linki:http://www.banggood.com/JJRC-H26W-WIFI-FPV-With-720P-Camera-Headless-Mode-One-Key-Return-RC-Quadcopter-RTF-p-1013428.html Acil cevap verirseniz sevinirim.

• Ekara33 E kullanıcısına yanıt
    jjrc h26 nın konusu var bakabilirsin gerçekten çok kaliteli bir drone tam f/p ürünü imzamda linkide var zaten
    bu arada hiç uçurmayı bilmiyorsan altitude hold özelliği olan bir drone almanı öneririm birde bu fiyatlardaki dronlarda tele görüntü aktarırken illaki bir gecikme olur
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116758573

Bir bak rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum. Altitude hold da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altitude Hold nedir acaba biraz araştırdım ama kaliteli ve kesin olduğunu düşündüğüm bir bilgi yok. Sanırım kendi kendine yüksekliği koruyor. Cevap verirseniz sevinirim.
  • Ekara33 E kullanıcısına yanıt
    Aynen dediginiz sekilde yuksekligini sabit tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Mayıs 2016; 20:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.