Şimdi Ara

Drone ve gümrük sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimsa12

Banggodda secenek olarak dhl ve ems var.dhl ÜCRETSİZ ems 85 felandi herhalde ama drone alicaksan kesinlikle ve kesinlikle hizli kargolarla(dhl tnt vs) alma şu aralar.Alicaksan yerel kargo firma secenegi olan urunleri al en azinda gümrüğe takilma ihtimali düşer.Bide h501s alicaksan şuan aliexpressten alabilirsin çünkü banggodda dhl ve ems den baska seçenek yok şuanlık.

Cevaplar için teşekkür ederim.
    Gümrükte vergi çıkartılırsa gidip kendim mi almam gerekiyor? Başka bir konuda kapıda görevliye ödüyorsun demişler.Bu konu benim için önemli.Ürün geldiğinde iş yerinden izin alamayabilirim, hiç belli olmuyor.
  • Benim bildiğim kadarıyla firmaya göre değişiklik gösteriyo ama büyük ihtimal ya internetten ödersiniz yada havale yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme var mı

• Sivil havacılıktan belge geldi ve dronu aldım.
  • Ürünün ağırlığından dolayi problem olmadimi bide ithal uygunluk belgesi için ücret gerkiyormu

• quote:

Ürünün ağırlığından dolayi problem olmadimi bide ithal uygunluk belgesi için ücret gerkiyormu

gümrükcü dronu tarttı 470gr dedi ama ucus agırlıgı 500 den fazladır belki diye vermedi. IHA0 olarak uygunluk belgesi aldım sivil havaclıktan. Gelen yazı teknik ozellikleri bakımından ithali uygundur ama mali konular bizi ilgilendirmez diyordu. aldım dronu. 20 tl bavuru ücreti var ödemezseniz direk reddediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaturk -- 24 Temmuz 2017; 21:6:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

quote:

Ürünün ağırlığından dolayi problem olmadimi bide ithal uygunluk belgesi için ücret gerkiyormu

gümrükcü dronu tarttı 470gr dedi ama ucus agırlıgı 500 den fazladır belki diye vermedi. IHA0 olarak uygunluk belgesi aldım sivil havaclıktan. Gelen yazı teknik ozellikleri bakımından ithali uygundur ama mali konular bizi ilgilendirmez diyordu. aldım dronu. 20 tl bavuru ücreti var ödemezseniz direk reddediyorlar.

hocam 20 lirayı evrakları hazırlarken mi yatırıyoruz sonra mı
  • DH sistem kafayı yedi, sadece kayıt linkini msj olarak yollamış. Tavsiyem mutlaka kayıt yaptırın, ileride lazım olabilir.

linklink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 17 Ağustos 2017; 10:26:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.