Server Adı :DryHeadMu Versiyon :1.04h S3E1 Server Kapasitesi :500 Dedicated :EVET Up Time : 7/24 Website : dryheadmu.sytes.net Forum : dryheadmuforum.tr.gg Üyelik Alımı : siteden
Exp:1000 Drop :85 BB :ON Reset Level :400 Max Level :400 Reset Ücreti :10000000 Grand Reset :VAR Event :VAR Reset Stili :SİTEDEN Max Stats :32767
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::LVL Başı Point:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Dark Knight :7 Dark Wizard :7 Fairy Elf :7 Magic Gladiator :10 Dark Lord :10 --------------------------------------------------------------------------------------- ...:::Jewel Başarı Oranı:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------- ...::EKLEMELER::.. --------------------------------------------------------------------------------------- SPOT ESİT DURUMDA 5 TANE TOPLU VE 5 DAGİNİK GİBİ 5 NEWBİE İCİN HEP BOLE 5 ER AYRİLDİ SONRA İTEMS SKİNS LERİ DATA OLARAK BİR MUDAN ALİNDİ ADMİNİNDEN İSTENDİ EXP KOLAY AMA SPOTLAR ZOR OLDUGU İCİN GENE HARD OLARAK OYNAYACAKSİNİZ +1 SATİLİO SADECE BU YÜZDEN GOLDEN İNVASİON İCİN KAPİSACAKSİNİZ BİRBİRİNİZİ KESECEKSİNİZ VE İCİNDEN İTEM DÜSMEME GİBİ BİR OLASİLİGİDA VAR YANİ EXECELLENT İ HER ONUNE GELEN GİYMİCEK :D
ARKADASLAR İLK 100 LVL DE POSTTAN YAZİN İLK RES KASİLMİO SPOTLARİN GÜÇLÜ OLMASİ NEDENİYLE İLK RESİ KASARLAR POST TAN YAZİN !
14 USER E CİKTİK DEVAMİNİ BEKLEMEK DİLEGİYLE HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
YARDIM ISTEYENLER PM Disturbed
ark lar ceyranlar gitti gi icin oyun kapanmak zounda kaldı ozur dileriz !!
ARKADASLAR SOLEMEYİ UNUTTUM PK EVENT LERDE 1.OLAN LARİN EVENT HEDİYESİ COK GÜZELDİR ::) SUNU SOLEYEYEYİM İSİMLERİNİN YANİNA MESALA İSMİ Death yanlarina (WS1)Death yazilmaktadir ve 1 hafta böle sürmektedir 1 hafta sonunda yeni pk eventte yeni 1.nin yanina yazilir gec kalmis deilsiniz exp low oldugu icin 12 res var daa yani her an 1 . olabilirsiniz hepinizi beklioruz ztn 150 res e varasiya fullenemessiniz + soul life chaos yoktur patlama sansi vardir !!!!! ex item cok önemli +1 satildigi icin sadece leather ex var oyunda dier goblin lerin ataklari def lerri canlari cogaltildi bu yüzden ex bir dark phonex setin varsa kralsin :) bu yüzden macera ya atil HERKES REKABET İCİNDE REKABETE SENDE BASLA :) HERKESİ BEKLERİZ By Admin = By Error (Gm) BEKLERİZ DryHeadMu takımı
DRYHEADMU 4. GÜNÜNDE Bİ SORUN CİKMASSA PC YANASİYA ONLİNE ODA YANİ EN AZ 1 2 YIL HERKESE ACİK HEPİNİZİ BEKLERİM
ACİLMASİ LAZM HERKES OYUNDA SİTEDE 15 KİSYİZ HEPİNİZİ BEKLİORUZ İLK 2. HAFTASİNİ BİTİRDİK HADİ ARKADASLAR DESTEKLERİNİZLE SW KAPANMAYACAK USER OLDUGU SÜRECE ONLİNE :)
gec bu ayakları hep aynı muhabbet pc yanasıya kadar online :D
? olamazmi ? herkesi herkesle karsilastirma daa dorusu herkesi kendinle pay bicme sen yaptiysan biliosundur ama ben yapmadim bilmiorum dedigim pc yanasiya
full tartısma var serverinde
:( insanlar insanliktan cikmis kardesim sende goruosun herkes gm yi tehditi basio yapamadimi sonra tartisma cikario nolacak sonumuz bilmiorum :( oyun bu deyip gecse anlicam ama yapmiolpar hemen oyunu cokertecem cokert gorelim dioz oyunda n cikio bida girmio utancindan aslinda bi konu acacan sirf bolelerinin ismini yazacanki bida o ismi kullanamasinlar
Sen Önce Şuna Cevap Ver Sayın Admın Bey Veya Sayın Kıyakcı Admın
Nasıl Yakalamısım Ama Admincim :D
Kıyak dedigin yok adam yapar tabi hic gorev yapmiosun heralde 3 tane 1000 point veren gorevler var + lvl basi 7 point gelio 13 res bile olsa 13 k da ordan var hesapla bakalim iftiraci üzgünüm ama lütfen böyle seyler yapma böle bisi yok nereenden cikraiosun? :::(
Valla Her İkinizde Haklısınız Ama Kardeşim Keşke Yayınlamasaydın;) Hack Varsa Admin Hallederdi Kıyak Yapmıssa Bile Bilemem Artık!!
quote:
Orijinalden alıntı: DryHeadMu
Kıyak dedigin yok adam yapar tabi hic gorev yapmiosun heralde 3 tane 1000 point veren gorevler var + lvl basi 7 point gelio 13 res bile olsa 13 k da ordan var hesapla bakalim iftiraci üzgünüm ama lütfen böyle seyler yapma böle bisi yok nereenden cikraiosun? :::(
Dostum Ne Kadar Çok Görev Yaparsan Ama Gene Kurtarmıyor Hesapla Bakalım
hesaplamanda sorun mu var yegenim ? 13k + 7point +3 k gorev hesapla ? + ya sen neyle urasioz oynayana server iste koca serverde bi tek senmi cakalsin site 1 . si ni banlatip oturacak yerine nie cekemiosunki adami adam hakki yla kasti 1.oldu en sonunda ban yedi kimin yüzünden sizin o kdr takip ettim essek gibi aksam saat 5 e kdr kasti siz saat 8 dedimi gotunuzu devirip yatarken simdi ne gerek vardi adama ban attirmaya ?