Şimdi Ara

DS/3DS ile 4. Jenerasyon Oyun Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Merak ediyordum acaba aranızda DS ya da 3DS ile Heart Gold / Soul Silver ya da Platinum / Diamond / Pearl sahibi olanınız var mı? Siparişim muhtemelen yarın elime ulaşacak. Takas yapabiliriz sanırım.

Not: Heart Gold ile 3DS siparişi verdim.

• Keşke psvita sipariş etseydin. Onda Black/White 2'ye kadar oynayabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryItOut

Keşke psvita sipariş etseydin. Onda Black/White 2'ye kadar oynayabiliyorsun.

Ama 3DS ile güncel çıkan oyunları da oynayabiliyoruz

• Çoğu nintendo oyunu oynanıyor mario vs. O yüzden dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

vita da şuan en fazla gba oyunları oynayabilirsin ds/3ds oyunlarını oynayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

vita da şuan en fazla gba oyunları oynayabilirsin ds/3ds oyunlarını oynayamazsın.

www.youtube.com/watch?v=-wRZ4ycNPgQ bak derim müsait olursan
  • Neden konu çok alakasız bir yere saptı? Ben 3DS aldım çünkü X/Y, Alpha sapphire/Omega Ruby ve bundan sonra çıkacak oyunları da oynayabilmek istiyorum. Size konsol ya da oyun sormadım, yalnızca takas yapabilir miyiz diye sordum.

Şu anda White 2 oynuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an elimde Pokemon X var sadece oda bugun geldi kargodan ve dili almanca, sana sorum DS te dil değişimi hakkında bi seçenek varmı oyunlar için. Gittigidiyordan aldım, konsol daha gelmedi. Mesaj attım cevap bekliyorum dil için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatsuSalamander

Şu an elimde Pokemon X var sadece oda bugun geldi kargodan ve dili almanca, sana sorum DS te dil değişimi hakkında bi seçenek varmı oyunlar için. Gittigidiyordan aldım, konsol daha gelmedi. Mesaj attım cevap bekliyorum dil için.

http://www.gamefaqs.com/boards/696959-pokemon-x/67473459

Hem bir defa seçtiğinde öyle kalır demişler, hem de Up+B+X ile işe yarıyor, ben denedim demişler. Bir deneyebilirsin.
    Bu arada hangi kullanıcıdan aldın? Açıklamada Almanca olduğu belirtiliyor muydu?
    Son olarak da sorum şu, X ile birlikte DS mi sipariş verdin? Çünkü X ve Y yalnızca 3DS ile oynanabiliyorlar.

• Dili değiştirebiliyormuşuz, oh, korkmuştum. gittigidiyor dan aldım. Şu an deli gibi trade yapıyorum. Daha ilk rozeti aldım tum starterları aldım trade den bide yuksek lvl guzel statlı pokeler. Wonder trade yap, öneririm acayip iyi bişey ama bağımlılık yapıyor. Shiny Psyduck bile geldi ordan bana. :)
  • Bende hem pearl hem diamond var sorularını alayım?

Ds de oynuyordum ve bence iyi yapmışsın 3ds alarak psp ler son baktığım kolay bozuluyordu ve X Y - Alpha Omega oynanabiliyor. Zamanında Ruby de oynadım ondanda sorabilirsin. Pokedexim 159 du yakalanmıslar ruby de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Bende hem pearl hem diamond var sorularını alayım?

Ds de oynuyordum ve bence iyi yapmışsın 3ds alarak psp ler son baktığım kolay bozuluyordu ve X Y - Alpha Omega oynanabiliyor. Zamanında Ruby de oynadım ondanda sorabilirsin. Pokedexim 159 du yakalanmıslar ruby de.

Sorudan ziyade HG / SS için takas yapabilmek adına açmıştım konuyu. Haunter'ım ve Kadabra'm var bir türlü evrimleştiremedim. Ama zaten Heart Gold'u bitireli oluyor bayağı. Üstüne de White 2'yi bitirmek üzereyim. Önümüzdeki ay X ya da Y alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

Sorudan ziyade HG / SS için takas yapabilmek adına açmıştım konuyu. Haunter'ım ve Kadabra'm var bir türlü evrimleştiremedim. Ama zaten Heart Gold'u bitireli oluyor bayağı. Üstüne de White 2'yi bitirmek üzereyim. Önümüzdeki ay X ya da Y alacağım.

Ben kardeşinin olması şansı olan biriyim bende ikiside var. İnternetten trade olmadığına göre(bildiğim kadarıyla) İstanbul veya Bodrum'daysan belki trade olabilir ama zor
    Buda altılım merhaba de
    İkiside var

Adı GASPAR çünkü trade le aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 8 Temmuz 2014; 15:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

Ben kardeşinin olması şansı olan biriyim bende ikiside var. İnternetten trade olmadığına göre(bildiğim kadarıyla) İstanbul veya Bodrum'daysan belki trade olabilir ama zor
    Buda altılım merhaba de
    İkiside var

Adı GASPAR çünkü trade le aldım.

Ah malesef. Nintendo'nun serverlarının kapatıldığını duymuştum ben de. DS Pokémonları kaldı öylece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.