ds7 güzel araç seviyorum ben de ama marka algısının daha oturması lazım.. |
DS 7 SUV 2017 (10. sayfa)
-
-
Katılıyorum hocam, ama ben ticari kaygı ile değil, zevkim için aldım aracı ve pişman da değilim. Bundan önceki aracım C4 Grand Picasso idi. O zaman aldığımda da aman alma ne yapıyorsun dediler, 6.5 yıl keyifle sorunsuz bindim. 3 oda 1 salon bir araçtı. Her işimi gördü. Çarşamba gecesi satışa koydum, perşembe öğlen satıldı.
İnsanlar 2.el diye diye maalesef araç almak zevk meselesi olmaktan, yatırım planlamasına dönüştü. Şahsım adına böyle bakmadım ama zarar edeceğimi de düşünmüyorum
-
Bu aracın en dolu versiyonu Opera mı, yoksa So chic operamı? -
Geçen gün mahalleye parketti bitanesi. Hardal renkliydi. Şöyle bir inceledim.
Kaç modeldi bilmiyorum ama yorulmaya başlamış araç. Dış karoser kendini salmaya başlamış, plastik aksamlarda renk solmaları başgöstermiş. İç mekan desen deri koltuklar haşat vaziyette.
Benden geçer not almadı kısaca. -
geçer not vermen ds yetkilileri için çok önemliydi tüh ya -
Rivoli -
Sıkıntı yaratmayalım hemşerim. -
En dolu paket Opera,
gerçi bu sene gelen 2 ek line'lar var ama onları saymıyorum,
Opera ile Rivoli arasındaki en büyük fark koltuklardaki deri ve ön koltuklarda soğutma olması
ben alırken istediğim renk opera da olduğu için onu tercih ettim ama rivoli de alınabilir,
-
Aldınız mı?
5 sene oldu :)
-
Ds sitesinde öyle ancak bu sene Opera gelmediğinden öyle dedi bayi. Opera en üst paket dedi aslında ama so chic için kemküm etti. -
Ben unutmuşum ama siz unutmamışsınız. Tarihçi misiniz :)
Hayır almadım ama hala çok sevdiğim bir araç. -
:)) -
merhabalar,
ds7 lerin bagajı hafızalı olmadığı için en yukarı kadar açılıyor,
her seferinde tavana carpma riskinin oluşu kötü bir durum.
resimdeki ölçüyü bana yazabilir misiniz
-
mesajınızı yeni gördüm , eğer geç olmadıysa akşam ölçebilirim
-
Merhabalar,
Arkadaşlar ben DS 7 Crosback kullanıcısıyım, bugün başıma ilginç bir şey geldi.
Aracım ile eve gelip park ettikten sonra komşular tarafından arandım ve aracın farlarının açık kaldığı bilgisi verildi. ancak araca indiğimde farların açık kalmadığı ön sağ sinyal lambasının sürekli açık kaldığını gördüm. aracı aç kapa yapınca normale dönsede bunu 7-8 defa akşam yatana kadar tekrar etti. sonunda araç kendini tasarruf moduna alınca kapandı. DS yol yardımı aradım, hayatlarında ilk defa duyduklarını ve sabah servise getirmemi önerdiler. Bu durumu yaşayan oldumu acaba.
-
Arkadaşlar 2018 model DS7 opera (50.000km civarında) almayı düşünüyorum. Bu aracı uzun seneler kullanan ve yorum yapabilecek kimse var mı?Uzun dönemde araç ne gibi sorunlar çıkardı? Elekronik aksam veya malzeme kalitesi konusunda sorun yaşadınız mı? Aracı alıp en az 100.000km’ye kadar kullanmayı düşünüyorum. -
Arabadan inerken kolunuz sinyale deymis park moduna almışsınız aracı yani hangi yönde sinyale basarsa o yönün lambası açık kalıyor araç kitlense bile -
Dediklerinizin hiçbirini yapmadım. Araç servise alındı ve iki ay boyunca parça bekledi. Gerekli onarım yapıldıktan sonra teslim edildi. Şu anda aynı arıza yok ancak farlar sensör ile sabah açılıyor ama bir daha stop edene kadar kapanmıyor. Havada günlük güneşlik üstelik.
-
Arabanın NAC firmwareini (Touch Screen yazılımını) güncelledim.
Arabayı aldığımda gelen versiyon 42.01.72.32 buymuş. 3 yıl önce çıkmış.
Bu sayfaya VIN numaramızı giriyoruz ardından DS Update programını indiriyoruz.
www.dsautomobiles.atUpdate für Ihr Navigationssystem DS Connect Navhttps://www.dsautomobiles.at/mein-ds/ueberblick/update-navigationskarten.htmlprogramı kurduktan sonra yine programa VIN numaramızı giriyoruz
Yeni versiyon 44.06.44.22 olan 15 Mart 2023 de çıkmış. İsterseniz Haritaları da indirebilirsiniz
Daha sonra dosyaları indiriyoruz (yaklaşık 1 buçuk saat sürüyor haritalarla beraber)
En az 32 GB flash bellek takıyoruz bilgisayara ve program flash belleği formatlayıp (FAT32 formatında) indirilen dosyaları içine atıyor. Bu işlemde yaklaşık 30dk alıyor.
Ardından arabaya biniyoruz arabayı çalıştırıyoruz ve start stopu kapatıyoruz. Kesinlikle stop etmiyoruz arabayı. Bir daha hiç birşeyle oynamıyoruz hiç bir düğmeye basmıyoruz ve USByi takınca arabaya firmwarei güncelleyeyim mi diye soruyor evet diyoruz ve yaklaşık 25dk sürüyor işlem. Mavi ekran çıkıyor firmware güncelleniyor diyor. Ve 2-3 kere ekran gidip geliyor sonra bitiyor. Bu kadar basit. Çok basitleştirmişler işi ben beğendim.
Farklar bunlarmış (3 yılda bayağı versiyon çıkmış):
42.01.72.32
Incorrect translations of the "Dutch" language"
Remote coding or updating of the Nac'It is not possible
Brightness problem of the multifunction display during navigation
In the multifunction display, the display of the semi-automatic parking aid function ( City Park ) freezes if it is used a second time
Problems upgrading Wave 3 from Firmware 3xx to 4xx
GPS selected destination address disappears and accordingly no route is calculated
42.03.31.32
Incorrect translations of the "Norwegian" language"
Knister noises at the radio reception
During route guidance, the destination is changed and the message "Route calculation failed" appears
Problem when searching for contacts in the phone book ( Russian language )
Cannot delete coupled devices ( Wave 4 )
Connection problems when establishing a WiFi network connection
Faulty pictogram for heat consumption in comfort mode
42.03.33.42
Incorrect translations of the "Hungarian" language"
Navigation menu changes to blue or white when looking for an electric charging station
If the vehicle stopped over the weekend, there was a permanent GPS deviation ( restart was required the following Monday )
Missing touchscreen buttons for the passenger massage seats ( Wave 4 )
Problems upgrading Wave 3 from Firmware 3xx to 4xx
44.06.44.22
Blauscreen error with display of the message "Software loading on demand"
Messages of random trips from the mobile application ( App )
TomTom Traffic only works sporadically
Accidental appearance of risk areas on the map
Görsel olarak ben çok bir fark göremedim ama yeni yazılım her zaman iyidir illa ki hatalar falan düzeltilmiştir.
Firmware güncellendikten sonra haritaları da güncelleyeyim mi diye sordu fakat ben yapmadım o işlem en az 80-90dk falan sürüyormuş (Avrupanın komple haritası indirilmiş sadece Türkiye seçilebiliyor mu bilmiyorum.)
ve arabada oturmak lazım hiçbirşeye dokunmadan. Boş vaktimde yaparım bir ara.
-
Merhaba,
Güncelleme sonrası herhangi bir aksaklık gözlemlediniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X