Şimdi Ara

Ds Cube kasalı sistem.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hadi ya ben de bir iki şey aldım oradan bundan sonra uzak dururum sorunluysa ancak inventus dan çok memnun kaldım açıkcası işlerini düzgün yapan nadir firmalardan.

hocam amazon dan nasıl ürün alıyorsunuz sıkıntı çıkmıyorsa orada da varmış.

http://www.amazon.com/gp/product/B00C9EYVGY?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

Ama iyi soğutucu gerçekden h100i den de son derece memnundum fakat hortumlar çatlayınca tırstım sisteme zarar verebilir diye noctua da iyi markadır.

• yapma ya patlıyor mu gerçekten Allah korusun aklım çıkar sıvı düşünüyordum ama vazgeçtim sen söyleyince bir de bu aliminyum plakaların arasını nasıl temizliyorsun biradere yaptığım sistemde 212 evo kullandım ama 1 sene olmuştur aylık temizliyor ama cpuya dokunmamış plakalar tozlanmış hep.

amazon olayına gelirsek şimdiye kadar 5 tane pc fanı bir tane 80 dolarlık kulaklık mouse ve klavye aldım hiçbirinde sıkıntı çıkmadı gümrükte 75 euroya kadar vergi alınmıyor 75 eurodan sonra kaktırma bindirime adı altında birkaç vergi geliyor ama her türlü trden ucuza geliyor ve bazı markalar tr için garantiyi geçerli tutuyor bununla beraber işlemci ve anakart kesinlikle gümrükten geçmiyor aklınızda bulunsun diğerlerini toplayıp tek seferde alırsan amazon sana gümrüğünü vergisini cartını curtunu toplu fatura kesiyor yani herşey yasal oluyor forumda bu yolla alışveriş yapan pc düzen çok kişi var ucuza gelirse gtx 980 bile almayı düşünüyorum yada r9 nano alırım 980le başabaş gidiyordu testlerde

• WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Bendekinin hortumlar çatladı hocam tabi içerisindeki sıvı cpu daki blok da ısınıp radyatöre gidiyor.
    Fanlar da radyatör de serinleyen sıvı tekrar bloğa gidiyor.
    Dolayısıyla sıcak soğuk döngüsünde oda sıcaklığı da kışın soğuk yazın sıcak olunca sanırım bunlar etki etti.

İnventusa yolladım vektron a gitti sonra onlar değişim yaptı. İnventus da sağolsun oradaki bayan telefon da isterseniz para iadesi yapabiliriz dedi.
    Tamam dedim ben de u12s aldım.

Ds Cube kasalı sistem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A T M A N -- 3 Ekim 2015; 20:28:29 >

• geçmiş olsun hocam böyle bir durumda diğer parçalar zarar gördüğünde servis raporu ile gittiğinizde üretici firma tüm zararınızı karşılaması lazım hatta tüketici mahkemesine kaar yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 3 Ekim 2015; 23:48:23 >
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Ben h100i den memnundum fakat böyle sıkıntı oldu işte.
    Yoksa psu ve kasa hatta usb bellek mause ram olarak corsaır marka kullanıyorum.
    Fanboy değilde hoşuma giden ürün modelleri corsaır den olanları oradan seçtim.
    Neden seçtim bide psu aldım inventus da 3-5-7 yıl psu ya göre değişen garanti süresi var.
    Bide mause olarak bende m60 var sniper tuşu var hoşuma gidiyor. Ram ler de uygun du fiyatları o sebeble seçtim.
    Kasa da 600t beyaz yani bunları yazmamın sebebi fanboy olmadığımı belirtmek içindir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.