Dealextreme alışveriş yapacağınız son site olsun bence hakkında bir çok kötü şey duydum kargonun gecikmesi kartların klon olması DSi'da çalışmaması vs vs
Dealextreme alışveriş yapacağınız son site olsun bence hakkında bir çok kötü şey duydum kargonun gecikmesi kartların klon olması DSi'da çalışmaması vs vs
Anladım. Başka nereden alabiliriz ?
Alacağınız karta bağlı Mesela acekard alacaksanız sitesine girip resmi satışını yapanlar listesine bakın sonrasında seçtiğiniz siteyi googleda araştırın türkiyeye gönderiyorlarmıymış sorun ve alın Tek seçeneğiniz dealextreme değil yani Ve tabiki tek seçeneğiniz acekardda değil başka bir kartta alabilirsiniz mesela gbatemp'in sponsoru olan siteler var onlarda büyük ihtimalle klon kart satışı felan yapmıyordur bakabilirsiniz(www.gbatemp.net te sağ kısımda liste var o sitelerden bahsediyorum)
9 temmuz günü dsi için acekard sipariş ettim dealextreme'den,durumuna baktığımda hala paketleniyor diyor fakat takip numarası verilmiş,takip numarası mal postaya verildikten sonra ptt,hong-kong post veya royal mail gibi kurumlar firmalara veriyorlar..Acaba hala paketleniyormu yoksa verildimi
Hala paketleniyor, bende dealextreme'den almıştım, paketlenme 3-4 gün sürebiliyor. Eğer ücretsiz kargoyu seçtiysen sadece o sayfadan, paketlendi, kargoya verildi gibi durumlarını kontrol edebilirsin. Kargoya verildikten sonra adım adım yerini takip edemezsin (şu postaneye geldi, dağıtıma çıktı vb.)
tracking number için cüzi bir rakkam ödedim
gba micro için bir kart onerebilirmisiniz birde nerden bulabilirim
Meraba arkadaşlar benim ds 1 haftadır sıkıntılı. :( 1 hafta önce tüm oyunları çalıştırırken şimdi sadece süper mario bross ve fandian oyunlarını çalıştırıyor. Diğer oyunları açtığımda loading ten sonra ekran bembeyaz oluyo ve öle kalıyo. 1 hafta önce yeni oyun yükliyim diye micro sd yi çıkardım 2 oyun attım taktım çalışmadı bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yazılanları okudumda bendeki r4 dediklerinizle tutmuyor çünkü star wars hariç hiçbir oyunu oynatmamazlık yapmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: ertek_3tem
Meraba arkadaşlar benim ds 1 haftadır sıkıntılı. :( 1 hafta önce tüm oyunları çalıştırırken şimdi sadece süper mario bross ve fandian oyunlarını çalıştırıyor. Diğer oyunları açtığımda loading ten sonra ekran bembeyaz oluyo ve öle kalıyo. 1 hafta önce yeni oyun yükliyim diye micro sd yi çıkardım 2 oyun attım taktım çalışmadı bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yazılanları okudumda bendeki r4 dediklerinizle tutmuyor çünkü star wars hariç hiçbir oyunu oynatmamazlık yapmamıştı.
Hocam kartın R4 ise ve büyük ihtimalle klon ise,çipinin ömrü dolmaya başlamış demektir.Ama önce 1-2 işlem yapalım.
Sd kartının yedeğini al pc ye ve karta format at.Daha sonra sadece kartının en son çıkan fw sini at root kısmına ve DS e tak,çalıştır.Açıldığını görünce;çalıştığından emin olduğun oyunu at tekrar takıp çalıştır DS i.Açılacağını görürsün.Biraz kurcala menüyü falan ve sd kartının yarısı boş olacak şekilde at oyunları 1-2 gün öyle oyna.Sonra istersen ful doldur hafızayı.
Eğer bu dediklerimle olmuyorsa da indirdiğin rom siteni değiştirip öyle dene ay işleri aynı oyunlarla...
O da olmuyorsa başımız sağ olsun
Valla hocam ben sanırım dediklerininden sadece format atma kısmını anlaldım geri kalanı açarsan sevinirim. root falan ??
Bu arada R4 kartımda video müzik ve foto kısımlarında hiçbir problem yok. Daha önceleri sadece bir iki defa oyun attıktan sonra bu problemle karşılaşmıştım ama şimdi sadece iki oyun çalışıyo. :(
Büyük ihtimalle sd kartını biçimlendirmen olayı çözecektir. içindekileri yedekle ve biçimlendir. sonrasında sd kartı tam doldurma, %10'luk bir kısmını boş bıraksan yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bunları yaptıktan sonra da aynı sorun devam ediyorsa arkadaşın dediği gibi kartın gerçekten sorunludur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme