Şimdi Ara

Ds Lite'a geçeyimmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Normal DS var ama yeni DS oyunlarının grafikleri muhteşem. DS Lite'ın bu grafiklerin hakkını daha iyi vereceğini düşünüyorum. Bu yüzden Lite almaya karar verdim. Ama DSi diye birşey de çıkacakmış. Onu da bekleyebilirim. Sizce ne yapayım?

• oyun konusunda bi farklılık yok hepsi aynı lite-phat-i,ama ekran parlaklığı önemli dersen i>lite>phat ama lite ile i arasında phat ile olan kadar bir parlaklık farkı olacağını sanmıyorum diğer özellikler ise bence gereksiz müzik dinleyip video seyedebiliyorduk zaten ds ile(r4 kartlar sayesinde),resimlere bakabiliyorduk sd kartları zaten r4 ile kullanabiliriz tek eksik bence kamera ki oda bir işe yaramaz ne af var ne flaş nede başka bir doyurucu özellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

oyun konusunda bi farklılık yok hepsi aynı lite-phat-i,ama ekran parlaklığı önemli dersen i>lite>phat ama lite ile i arasında phat ile olan kadar bir parlaklık farkı olacağını sanmıyorum diğer özellikler ise bence gereksiz müzik dinleyip video seyedebiliyorduk zaten ds ile(r4 kartlar sayesinde),resimlere bakabiliyorduk sd kartları zaten r4 ile kullanabiliriz tek eksik bence kamera ki oda bir işe yaramaz ne af var ne flaş nede başka bir doyurucu özellik

O zaman şimdilik kalsın çok saol

• Yeni DSi geliyor onu bekle derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Yeni DSi geliyor onu bekle derim.

Öyle yaparım artık saolasın
  • DS'in ekran parlaklığı çok mu kötü?
    Yolda otobüste falan ekranda ne olup bittiğini göremeyecek kadar az mı parlıyor yani?
  • Evet maalesef öyle , geceleri falan iyi.
    Ama yine de Lite in parlaklığını gördüğünde normal DS te sıkıntı çekebilirsin.
  • Yeni DSİ kasımda Japonya'da çıkıyor.Baharda Türkiye'ye gelecek o zamana kadar DS ile idare edebilirmisin...
  • Nasıl fark yok herahlde DS LİTE'ı görmedin sen bu arada grafik bakımından hiç fark yok çünkü içindeki yazılım aynı.Yazını neden sildin bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 5 Ekim 2008; 13:00:02 >
  • quote:

Nasıl fark yok herahlde DS LİTE'ı görmedin sen bu arada grafik bakımından hiç fark yok çünkü içindeki yazılım aynı.Yazını neden sildin bu arada.

Parlaklık olarak aman aman bir fark yok yazdım? Gerçekten de yok ikisini de oynamış biri olarak söylüyorum. Mesajı sildim çünkü arkadaşın dediği şeyle alakasız oldu biraz ağır oldu yani boşu boşuna tartışma çıkmasın diye sildim
  • Herhalde 4.cü seviye parlaklıkta oynamadın oynasaydın daha rahat farkı görebilirdin.
  • quote:

Herhalde 4.cü seviye parlaklıkta oynamadın oynasaydın daha rahat farkı görebilirdin.

Oynadım merak etme sen, o yüzden biliyorum farkın ne kadar olduğunu
  • DS Lite Türkiye'ye geldiğinde 480 YTL'ye satılıyordu. Ayrıca Kasım'da Japonya'da çıkacak olan DSi, Türkiye'ye gelene kadar sen konsoldan sıkılırsın Bu açıdan da bakmak gerek.
  • 2 yıldır ds kullanıyorum sıkılmam merak etme
  • Lafın gelişi öyle söyledim. Ne bu ciddiyet?
  • DSi bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: teper4y

Lafın gelişi öyle söyledim. Ne bu ciddiyet?

Ciddiyetlle ne alakası var? Normal bişekilde konuştuğumuzu göstermek için illagibi simgeler mi koymak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lighthear

quote:

Ciddiyetlle ne alakası var? Normal bişekilde konuştuğumuzu göstermek için illagibi simgeler mi koymak lazım?

hakkaten smiley kullanmak bazı durumlarda gerekebiliyor
    internetin azizliği işte

• quote:

quote:

quote:

internetin azizliği işte

Malesef öyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

internetin azizliği işte

Malesef öyle

Smiley koyma gereksinimini daha düzgün bir Türkçe ile gayet giderebilirsin. Kullanılmasının gerektiği durumlar da yok değil tabii ki (bkz. kahkaha)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teper4y -- 6 Ekim 2008; 15:15:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.