yaarkadaşlar bu ds lite ın özlliklerinde net bağlantısı filan diyor ama menüsünde hiçbirşey yok nete nasıl bağlanacağımı anatan birsite filan yokmu.
DS için özel "Opera Browser" satın alacaksın, 60 lira falan. Ekran görüntüsü burda:
merhabalar, opera internet browser alDIK.Ayarlar1 yapamad1k bilgi verir misiniz?
Öncelikle Wireless noktası bulunduğundan emin olun. Eğer Test Connection başarılı geçerse bir sorunun olmaması gerek.
wireless noktası buluyor fakat internete bağlanamıyoruz acaba setup ayarlarını tek tek gösterebilirmisiniz
opera'nın yazılımının aşırı yavaş olduğunu okudum internette bir incelemede.
merhaba!ds lite yeni kullanmaya basladımda.net baglantısı için mutlaka browser alınmalımı?yani wireless modem yeterli diil tek basına?birde mp3 olarak kullanmak istiyorum ne yapmam lazım?tesekkürlerr
quote:
Orjinalden alıntı: kubishgk
merhaba!ds lite yeni kullanmaya basladımda.net baglantısı için mutlaka browser alınmalımı?yani wireless modem yeterli diil tek basına?birde mp3 olarak kullanmak istiyorum ne yapmam lazım?tesekkürlerr
Evet Internet için Opera Browser almak zorundasın. MP3 için de "Nintendo MP3 Player" diye bir şey var, MediaMarkt'ta görmüştüm. Tüm bunları yasal olmayan yollardan da yapabilirsin. NOT: Oyunlarda interneti kullanman için Browser almana gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme