Şimdi Ara

DS4 Yöntemi ve Çalıştığı Oyunların Listesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
73
Favori
56.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O çözüm yolu var da bakalım adam kendi ana hesabını sec'e düşürmek isteyecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 17 Aralık 2015; 17:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Hocam arkadaşım dediğiniz için dedim ben. Böyle bi ortaklığınız varsa ve onun cihazından oyun oynayan başka kimse de yoksa, bi şey kaybetmeyecek sonuçta. Siz bilirsiniz tabi gene de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

quote:

Hocam arkadaşım dediğiniz için dedim ben. Böyle bi ortaklığınız varsa ve onun cihazından oyun oynayan başka kimse de yoksa, bi şey kaybetmeyecek sonuçta. Siz bilirsiniz tabi gene de

Yok ben değilim o bana soran arkadaş yapacak o işlemi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

quote:

Yok ben değilim o bana soran arkadaş yapacak o işlemi :)

Hocam dur kafa gitti benim yaa :((
    Kusuruma bakma.

• Black Ops 3

Secondary hesaptan oyunu baslatip kendi hesabima geciyorum ama Dualshock"dan ses cikmiyor ?

Ayarlarlardan acik.

• Arkadaşımla bo3 aldık o pri ben sec ds4 yöntemi ile kendi hesabıma dönüyorum ama aynı lobby ye giremiyoruz

• Rainbow six icin bilgisi olan varmi

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    mesajı şimdi gördüm geç cevap yazıyorum kusura bakmayın,

evet o yol da denenebilir de, ayıp olur şimdi güzellik yapmış birine böyle bir teklifte bulunmak :) uygun fiyatlı pri hesap almak lazım :)

teşekkürler
  • mrcnn1987 kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor maalesef
  • Bu yöntem ile fifa16 yı oynuyorum ama profilimde fifa oynadı falan yazmıyor. Ya da tropy gelmiyor. Peki şimdi asıl sorum şu. Ds4 yöntemi yapmayıp direk sec hesabı üzerinden oynamam bana ne kaybettirir?

• buludag89 kullanıcısına yanıt
    Sec hesap üstünden oynarsan trophyler ve kayıtlar o hesap üstüne yazılır başka kaybın olmaz
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    Bende bu yöntemle fifa 16 oynuyorum. Kazaninca trophyler yaziyor sadece. Oynadi oynamadi demiyor bunun da hiç bir önemi yok.
    Sec hesaptan oynarsan butun arkadaslarini bu hesaba eklemen gerekir mesela, ve trophyleri bu hesaptan kazanirsin.
    DS4 saglam çalisiyor fifa 16 da böyle devam et.

Peki arkadaslar GTA V ile kesin olarak çalisiyormu bu yöntem ? solo ve online?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteWolfTr -- 26 Aralık 2015; 5:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteWolfTr

Bende bu yöntemle fifa 16 oynuyorum. Kazaninca trophyler yaziyor sadece. Oynadi oynamadi demiyor bunun da hiç bir önemi yok.
    Sec hesaptan oynarsan butun arkadaslarini bu hesaba eklemen gerekir mesela, ve trophyleri bu hesaptan kazanirsin.
    DS4 saglam çalisiyor fifa 16 da böyle devam et.

Peki arkadaslar GTA V ile kesin olarak çalisiyormu bu yöntem ? solo ve online?

Gta kesin çalışıyor. Sıkıntısız oynadım her iki modu da.

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın

• Bloodborn da calisiyor mu

Arkadaşım çalıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Aralık 2015; 19:22:12 >
  • Bf4 de calisiyormu arkadaslar yontem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcnn1987 -- 28 Aralık 2015; 11:04:58 >
  • NHL16'da da çalışıyor arkadaşlar gerçi oynayan/oynayacak var mı bilmiyorum ama
  • GTA5 online çalışmıyor haberiiz olsun
  • Need for speed oluyormu deneyen varmı??

• wegaserhan kullanıcısına yanıt
    Nfs de çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.