Şimdi Ara

Ds5 Bayiilerde-İlk bakiş-Resim Eklendi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba baya guzel ama ben hala fransiz mali tuketmeyenlerdenim.

Fransiz olmasa ileride almayi bile dusunebilirim tasarim harikasi olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

3 ayrı sunroof dikkatinizi çekmemiş olsa gerek ki fotoğrafını çekmemişsiniz sanırım.

Cektim ama kotu ciktigi icin koymadim.bide araci en guzel yeri arkasini cekmeyi unuttum:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende incelemeye gittim. Gördüğünüz DS5 in baz modeli.

Ds5 Bayiilerde-İlk bakiş-Resim Eklendi...

•  Ds5 Bayiilerde-İlk bakiş-Resim Eklendi...

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

citroen çift kavrama teknolojisini creative edememiş hala...

Doğru söylüyorsun hocam şanzumanı geliştirmeli.Ancak Dsg şanzumanda çok iyi ve gel görki kavrama sorunu yüzünden adı çıktı.Hiç yakışmıyor Volkswagen'e

Adı çıktığı felan yok. Dünyayı forum donanımdan ibaret sananlar, dsg den korkuyor sadece. Dsg li araçların çoğunun kavrama arızası var ise, kavramasını vw ücretsiz veya çok düşük bir işçilik ücretiyle değiştiriyor.

Bence güven veren bir uygulama. Auto6r nin kavrama değişiminin ne kadar olduğunu biliyormusunuz? ve kesinlikle garantiye girmiyor. sarf malzemesi sayılıyor. çok düşük km li araçlarda oluşan arızalar haricinde...

Ne kadarmis hocam ?

Dsg kadar ariza vermismi bu sanzimanlar ?

Dsg siparisi alinmiyordu. Hala alinmiyor mu bilmiyorum. Bu sorunlu oldugunu gostermez mi ?

Bi de Dsg degisimi icin istenen rakami yazar misiniz ?

Birkac gun icinde Pug servisine ugrayacagim. Karsilastirirz rakamlari.

1500 tl civarında olması lazım. auto6r nin kavraması. dsg nin de 2500 tl civarında

Ne kadar şanzıman üretildiği ne kadar arıza verdiği istatistikleri iki şanzıman içinde bilinmiyor.

Dsg siparişi alınmıyor mu? yok öle birşey...

dsg komple değişimi 18000 civarında. (mekatronik, kavrama ve dişli kutusu)

auto6r komple değişimi-bilmiyorum- 12000 civarındadır. (mekatronik, kavrama ve dişli kutusu)

Ancak bu iki tip şanzımandada öncelikle arıza kavramada sonra mekatronikte sonra dişki kutusunda çıkıyor. garantili araçlarda kopmle değişim yoluna gidildiği görülmüş ve bedelsiz 18000 fatura edilmiştir)

Benim bahs ettiğim konu ise ilk madde yani dsg de kavrama garanti dahilinde iken auto6r de sarf malzemesi olarak geçiyor. manuel vites gibi servis baskı balatasının bittiğini tespit ederse ücreti mukabilinde değiştiriyorsunuz. Bunun nesine itirazınız var?

Gecen sene tam hatirlamamakla beraber komple degisime 3000-4000 civari fiyat verilmisti. Yanlis hatirliyorda olabilirim.

Kavrama degisiminde de nasil bir surec izlendigini soracagim. Benim bildigim Volkswagen "iyi niyet" garantisiyle olayi hallediyor. 7000-8000 tl lik (fiyatlari tam bilmiyorum) kavramanin belli bir kismini yine musterilerine odetiyor. Psa 'da durum nasi ogrenecegim.

Ayrica Cihanair da dahil bir cok kullanici siparisin alinamadigini burada aciklamisti. Yeniden siparis almaya baslamis olabilirler.

Daha basit bir sistem oldugu icin Dsg'den az sorun cikaracagini dusunuyorum. Bu forumda ya da internette rastlamadimda zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baz modele bak,

Krom egzoz

xenon far

çelik jant

panaromik tavan

sis farı

yanda krom ıvır zıvırlar vs vs

bunlar görebildiklerimiz tabi.

Full' ü de 3+1 falandır artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

citroen çift kavrama teknolojisini creative edememiş hala...

Doğru söylüyorsun hocam şanzumanı geliştirmeli.Ancak Dsg şanzumanda çok iyi ve gel görki kavrama sorunu yüzünden adı çıktı.Hiç yakışmıyor Volkswagen'e

Adı çıktığı felan yok. Dünyayı forum donanımdan ibaret sananlar, dsg den korkuyor sadece. Dsg li araçların çoğunun kavrama arızası var ise, kavramasını vw ücretsiz veya çok düşük bir işçilik ücretiyle değiştiriyor.

Bence güven veren bir uygulama. Auto6r nin kavrama değişiminin ne kadar olduğunu biliyormusunuz? ve kesinlikle garantiye girmiyor. sarf malzemesi sayılıyor. çok düşük km li araçlarda oluşan arızalar haricinde...

Ne kadarmis hocam ?

Dsg kadar ariza vermismi bu sanzimanlar ?

Dsg siparisi alinmiyordu. Hala alinmiyor mu bilmiyorum. Bu sorunlu oldugunu gostermez mi ?

Bi de Dsg degisimi icin istenen rakami yazar misiniz ?

Birkac gun icinde Pug servisine ugrayacagim. Karsilastirirz rakamlari.

O kadar şanzuman farkını verecem kavramadan arıza çıkarıcak ide değişim için paramı vericem vw kendi hatası her arabanın olabilir.Şuanda aracımı değiştiricek olsam emin ol ki Dsg şanzuman almam ne zaman bu sorunu tamamiyle aşarlar o zaman alırım.Güven verebilir doğrudur ama Amerikada 10 yıl dsgye garanti verirken türkiyede neden bu kadar değil..? Demekki doğuş otonun işine gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Aracin en etkileyici kismi performansi. Dizel otomatik 0-100 10.8 sn daha ne olsun.

10,8 manuel in performansı mı yoksa otomatikleştirilmiş manuel şanzımanın mı? eğer 2. ise gerçekten çok iyi diyebilirim ancak bir ara citroen manuel rakamlarını aynen otomatiğe yazıyordu durum yine öyle mi? yarı otomatikte hızlanma suresi 2-,2,5 saniye uzuyor 1,6 litrede manuel hızlanması 8,5 saniye falan olması gerekiyor o halde??

Otomatikleştirilmişin değerleri diye biliyorum. Çok büyük iyileştirilmeler yapılıyor falan deniyor. Bekleyip görücez.

hocam biraz araştırdımda otomatikleştirilmiş şanzıman 1,6 dizel hızlanma verisi malesef 12,4 bir anlık heyecan yaşattınız bana...

• Yollarda görmek isteyeceğim türden bi araç.
  • 1.6 motorla neresi 80-90k ediyo o aracın merak ettim.
    Hemen temel ilkeleri olan fahişliği uygulamışlar.
    Bence ölü doğmuş bu araç.. Ancak daha uygun fiyat çekilirse tutabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.