Şimdi Ara

dsfs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bildiğim kadarıyla, bu forumlarda önyargısız olmak ve deneyerek tecrübe etmek şartıyla her kişi dilediği bir ürün hakkında inceleme, yorum yazabilir ve bunu yapmak için bir "yetki/uzmanlık belgesi" ya da "sertifika" talep edilmiyor forum kurallarınca ?

arkadaşımız gördüğüm kadarıyla "bu konunun uzmanı benim" cümlesi de kullanmamış ve gayet sade, anlaşılır biçimde incelemesini bize sunmuş, çok teşekkür ediyorum. beğenmeyen negatif puan verir, yanlışı varsa doğrusunu söyler, eksiği varsa tamamlar, hatası varsa ikaz eder ya da hiç olmadı, beğenmediyse hiç okumaz, geçer başka konuya..

fiyat konusunda bu cihazı beğenmeyebilirsiniz, ki ben de fiyat politikalarını çok eleştiriyorum Microsoft'un. ama yorum yazan kişileri hedef alan zedeleyici, küçümseyici ifadeler de kullanmamaya dikkat ediyorum, her şeyin başı saygı, değil mi ?

keşke her arkadaşımız üslubuna dikkat etse, kişilere değil de konulara, ürünlere odaklansa...

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 29 Ocak 2015; 1:00:04 >

• düzeltme: mükerrer mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 29 Ocak 2015; 1:03:22 >
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim hocam güzel yorumlariniz için yardimci olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5 mi nokia 535 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Android mi istiyorsun windows phone mu ona gore secmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.