Şimdi Ara

DSG Şanzıman (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

40 üye 300 misafir. Off off off.

341 oldu
    Doğuş grubu Erdoğan bayraktarın NTV bağlantısından sonraki en zor gününü yaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eger arkadastan 10.000 tl alırlarsa ben 100 tl yardımda bulunurum. Birlikten kuvvet doğar.

+100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Arkadaş bu DSG sadece Türkiye'de mi sorun çıkartıyor anlamadım? Avrupa'da da bu kadar sorun çıkartıyorsa nasıl oluyor da hala en çok satanlar VW marka araçları oluyor? listelerde hep zirvede Golf, Polo vs var.. Geçen yıl değil miydi Golf yılın otomobili seçilmişti.. Hadi bizim milletimiz ikinci el kaygısı falan düşüncesiyle tercih ediyor diyelim. Elin Avrupalısı da böyle düşünmüyor sanırım.

Bu VW aşkını çözemedim ben. Hyundai, Fiat gibi markalarda bu kadar şanzıman arızası vb ayyuka çıksaydı Tr pazarından kovarlardı vesselam

Adamlar anketlerde bile manüplasyon yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://i.hizliresim.com/xYVR4D.jpg

bide buna bakmak lazım halen vw vw vw diye vıyaklıyanlar acaba doğuşdan kaç para maaş alıyorlar ?
  • Sıkıntının nedeni kuru kavrama deniyor yabancı forumlarda.

bir de şu konuya göz atınhttp://forum.donanimhaber.com/m_57167186/tm.htm

sanırım 2012 ve sonrasında bu sorun büyük oranda çözüldü diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 18 Şubat 2014; 23:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

quote:

Eger arkadastan 10.000 tl alırlarsa ben 100 tl yardımda bulunurum. Birlikten kuvvet doğar.

+100

100 kişi olsak tamamdir.

• Eskiden böyle konulara VW iyi bir firma ama Tr'deki distributoru yaramaz filan yazardım.
    Bu olaylar ayyuka çıktı VW hala bu firma ile çalışmayı tercih ediyorsa artık VW de yaramaz bir firmadır.
    Kaç senedir bunlar yazılıyor, şikayetler Almanyaya bildiriliyor (ben dahil yaptım bunu) distributorun kendi karına yönelik bu tür hareketleri hala da kollanıyorsa demekki at sahibine göre kişniyor.
    VW'in Türkiye'de iyi bir sarsıntı geçirme vakti çoktan gelmiştir, bu kadar rezillik bu satış rakamlarına verilecek en son cevaptır.
    Konuyu açan arkadaşa dava açarlarsa benden dsg şanzımanlı VW bedava alsın kullansın!
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olamaz.Olursa da ben dahil bu forumda ki pek çok arkadaş bu yardımı yapacaktır.

Skandal yahu. :) Aramızda yok mu bu işlerden anlayan avukat bir arkadaş.Şöyle detaylı bir bilgilendirsin bizi.Belki arkadaşımız dava açarsa tazminat bile kazanabilir.
  • Bunlari okuyup bilip vw den araba almak ayri bir sacmalik hele dsg'li almak apayri bir boyut

• servis aracın kavramasını yada mekatroniğini değiştiriverseymiş konu bu kadar uzamayacakmış. Doğuş başına belayı kendisi açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Öyle bir şey olamaz.Olursa da ben dahil bu forumda ki pek çok arkadaş bu yardımı yapacaktır.

Skandal yahu. :) Aramızda yok mu bu işlerden anlayan avukat bir arkadaş.Şöyle detaylı bir bilgilendirsin bizi.Belki arkadaşımız dava açarsa tazminat bile kazanabilir.

Çağıralım hocam. Coktandir gözükmüyor. Hemde dag kullanan bir vw severdi.

• 332 misafir

Söyleyeceğim tek şey iyi ki manuel Golf almışız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

quote:

+100

+97
  • Geçmişte bi chevy-opel araçlar satan bayiyle aramda olay cikmisti tuttum bunlari internet üzerinden şikayet ettim merkezden bayiye öyle bi firca kaymislardiki ben bile sasirdim bayidekiler özür üzerine özür dilediler ben yazdigim şeyin okunmadigini düşünürken konuya bu kadar ciddiyetle yaklaşmaları beni sasirtmisti...

VW bu konudan yiyeceği tokat sanirim agir olacak türk milletine 2 hava yastikli pololari layık gören zihniyete az bile...

• auto bilmem ne nickli bi şaban vardı burlarda o nerlerdeki acaba gelsede savunsa vosvoscuklarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

332 misafir

Söyleyeceğim tek şey iyi ki manuel Golf almışız.

Hocam bize zarar veren şey bu zaten. Bana dokunmayan yılan bin yasasin düşüncesi...

Manuel de olsa Vw'nin kapısından geçmem bu olaylardan sonra. Insanimiz disinden tirnagindan para arttirip araba alsın. Sonra bu muameleyi görsün. Yazık gunah...

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    10 bin lira isteyecek dermanları mı kaldı abi.

Genel merkez bayinin tepesine çökmüştür bile, sosyal medyayı bu kadar yakın takip ediyorlarsa ya bu konuyu ya da ekşi'deki başlığı görmüşlerdir şimdiden.

Bu ifşa temizinden 20 arabaya mâl olmuştur şimdiye kadar.
  • Arkadaşlar hukukçuyum-akademisyenim.

Bu sözleşmeden hiçbir sorun çıkmaz, başınıza bir iş (dava-ihtar) gelirse bana buradan mesaj atmanız kafidir.

Tamamıyla saçmalık, rahat olun.
  • Ya o degil de bu kagidin aynisi imzalayan, internet bilmeyen, birseyden anlamayan kac tane yurdum insani var acaba.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.