Şimdi Ara

DSi hala satılıyor mu? (İnternet dışında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darty, mediamarkt, teknosa, d&r.. hiçbirinde yok. tabi ben, benim yakınımda olan şubelerine baktım. Palladium'da platin adlı bir mağazada satılıyordu, ancak 400TL Vatan computer'ın sitesinde 300lerde dolaşırken..
    hala satılıyor mu, bilen var mı, nerede? (internet dışında, internette satıldığını zaten biliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 5 Temmuz 2011; 18:54:38 >

• Şimdi birşey keşfettim ne kadar doğrudur bilmiyorum buraya döküyorum.

Bu DSi 'lar yanında oyun olmadan satılıyor değil mi?

Eğer bu sorununun cevabı evetse, o zaman bir ihtimal üzerinde düşünürsek: diyelim ki 300TL DSi bulduk (ki vatan computer'ın sitesinde mevcut, 293'e düşüyor bazı kampanyalarla) şimdi bunun için oyun da alınca (ki iyi oyunlar 100den aşağı olmuyor - orjinal) 400TL yi bulmuş olacak.
    DSi + 1 oyun = 400TL

D&R'da DSi XL + 1 oyun 499TL ye satılıyor. yaninda 100TL hediye çeki veriliyor. benim duyduklarıma göre bu çek hemen kullanılabiliniyormuş, yani satın alırken konsolu. o zaman;
    499-100=399 yani 400TL ye çekebiliriz.
    DSi XL + 1 oyun = 400TL

İkisi de aynı hesaba gelmiş olmuyor mu?

Tabi eğer DSi 300TL ye yanında oyunla veriliyorsa, durum değişiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 5 Temmuz 2011; 18:55:06 >
  • media markt ta new super mario bros ds i 20 tl ye gördüğümü hatırlıyorum
  • DS tabiki ?
    Bir saniye kadar DSi olabileceğini düşündüm
    Ne yazık ki DSi arıyorum.. ya da DSi XL.
    Teşekkür ederim.
  • Hiç gören duyan yok mudur forumdaşlar?
    DSi ?
    Olmadı XL ? d&r da 500e satılıyor,ondan daha uyguna başka yerde var mıdır diye merak etsem de,pek sanmıyorum, boş umut.
    D&R'da "bu çeki hemen satın alırken kullanabiliyor muyuz" sorunsalını çözmek istiyorum. onlara soracağım. bana kalırsa olmuyordur ama forumda hep "wii 189'a geliyor" şeklinde yorumlar görünce..
  • media markta 299 a dsi 399 a dsi xl satılıyordu bir hafta önce

• Ben bir iki gün önce optimum media markt'a gittim 3ds dışında hiçbiri yoktu
    Acaba hangi media markt bahsettiğin?
    (Cevap için teşekkürler!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 7 Temmuz 2011; 0:16:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'de var mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 212 avm de dolu :D
  • bağcılar.. ah. çok uzakta kaldı bana
    yine de çok teşekkür ederim.
    aslında iki soru daha sormak istiyorum, belki bilgin vardır diye, yoksa önemli değil:
    1-konsolun yanında oyun da veriliyor mu? oyun ile birlikte bu fiyat mı? (bence verilmiyor )
    2-nakitte herhangi bir indirim yapılıyor mudur?
  • 2 side maalesef hayır ama orda bi ara mario dsi paketi satılıyordu onda new super mario bros ds oyunu ile veriliyordu....
  • Evet tahmin ettiğim gibi..
    evet o paketi biliyorum sanırım dsi XL'ın mario özel paketiydi o.
    peki.. teşekkür ederim.

EDIT: soruların sonu gelmiyor. peki orada 399'a satılan dsi xl 'lar bu şarap kırmızısı,kahverengi renklerinde olanlar mı, yoksa sonradan çıkan sarı,mavi ve yeşil olanlar mı acaba? d&R'da sarı,mavi ve yeşil seri var, yanında oyunla 499'a satılıyor..
    eğer d&r, verdiği 100tl'lik çeki kullandırıyorsa hemen, o zaman mediamarkttan daha avantajlı oluyor. 399'a inmiş oluyor ve yanında oyun da var, mediamarktta satılanın yanında yok.
    tabi bu çek işinin öyle olma ihtimali düşük ama, bugün soracağım.
    EDIT2: 100tl çek kampanyası bitmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 7 Temmuz 2011; 20:31:38 >
  • Forumdaşlar,
    Vatan computer bostancı şubesinin yakınlarında olan, yakın bir zamanda gezip görmüş olan var mıdır?
    Orada DSi var mı diye merak ediyorum. ve fiyatı nedir diye.
    Teşekkürler..
  • sonuc: dsi aldim
    bu baslikta ve diger basliklarda gorusunu belirterek yardim eden tum forumdaslara tesekkurler ve..
    hakkinizi helal edin :) (cunku dsi alma diyenler vardi, onlarin gorusune ters bir hareket yapmis oldum, korkuadam isimli forumdasi hatirliyorum lite al demisti, belki okuyordur bunu :) )
    dsi almamin nedenleri soyle aslinda;
    2.el bir lite bulacak vaktimin olmamasi ve 3ds e bu fiyati ile sahip olmamin imkansiz olmasi...
    dsi benim icin verimli olabilir, cunku su ana kadarki hic bir ds oyununu oynamadim. tabi yeni oyun cikmaz artik ama su ana kadar cikmis olan o kadar oyunu oynamak icin de aleti cokca kullanacagim herhalde.
    umarim kaldirmazlar oyunlari raflardan :(
    belki korsan olarak kalir hep oyunlar ama korsan konusunda cok bilgisizim o yuzden o acidan yorum yapamayacagim, insallah bi gun bilgili olabilirsem...
    tesekkurler ve iyi forumlar...
  • Rica ederim.Ben karisamam zaten ne istedigine.Dsi da ds lite'in ayni ozelliklerine sahip sonucta.Onlarca oyunun olduktan sonra ha dsi ha lite ikisi de ayni.Bu arada hack karti olarak r4i-gold'u oneririm.Ama yine de video izlenilemiyor gold'dan.O yuzden acekard2i oneririm.Obur kartlara bakma bile.Cogu sistem guncellemesi ciktiktan hemen sonra hackleniyor.Gorusuruz.Iyi eglenceler dilerim.
  • korkuadam oneriler icin cok tesekkur ederim.
    ve sana da iyi eglenceler!
    edit: orjinal oyun kullanacagim gibi gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 17 Temmuz 2011; 18:22:45 >
  • hayırlı olsun ben 32 yaşındayım evde ps3 ipad iphone var amz dsi nin yeri çok çok başka gercekten .. minnacık konsol oyunundaki detaylı dünyayı hıkayeyi görünce çok şaşırmıştım. (dragon quest 4 ü bitirmiştim ondan bahsediyorum. ya da tüm j.rpg ler böyledir ff 3 de çok sağlam hikayesi vardı. şimdi hatırladım. )
  • NevNiyaz cok tesekkur ederim.
    evet kesinlikle nintendonun yeri ayridir. hikayeler, muzikler, yaratici oynanislar.. kullaniciyi bagliyor kendine.
  • lütfen yardımcı olun
    Nintendo DSi Pokemon Black Paketi nin ankara fiyatı nedir?toyzz shop un internet sitesinde fiyat 494 .dsi+pokemon black alsam daha mı ucuza gelir?
  • boşuna oyuna 100 tl vermene gerek yok ds kırılabilir
  • ds oyunlarının fiyatları düşmeyecekmi? 3ds çıktı hala ds oyunları 100 tl .http://nintendo.com.tr/konsol/detay/nintendo-dsi-pokemon-black-paketi bu ürünün fiyatı nı bilen biri lütfen söylesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.