Bildirim
DSL KABLO KESIMI DOGRUMU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elektrikçi bina girişinizdeki kabloyu kontrol etti mi hocam? Tesisatınıza anladığım kadarıyla eksiz cat6 kablo çekmişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 17 Ocak 2024; 16:42:41 > -
kablo ucu doğru da ankastreden doğru mu acaba? genelde mavi beyaza verilir. ama eğer aşağıdaki kabloyu reglete çakan kişi mavi beyaza çakmadı ise sinyal gelmez. bunun aşağıdan yukarıya bili bili ile doğrulanması gerekir. -
Valla yapalı 1 2 ay oldu kabloyu komple baştan yaptık yani dün gece sıkı ti yoktu bu sabah ne olduysa oldu -
Bunu nasıl duzelticekler internet servisi ileri alakalı yoksa altyapıdan yoksa kablolardanmi -
Hocam binanızdaki tesisattanda yapabilir veya servis sağlayıcı tarafından kaynaklanan sorunda olabilir çağrı merkezini aradığınızda genel bir arıza görünüyor mu diye sormuş muydunuz?
-
Sordum altyapıdan kaynaklı olabilir dedi -
quote:
Orijinalden alıntı: Yuruyenhamsi
Sordum altyapıdan kaynaklı olabilir dediApartmanda yaşıyor iseniz komşunuzda internet olup olmadığını sorma şansınız var mı?
-
Neden acaba -
Bölgenizde sorun olup olmadığını teyit etmek amacıyla hocam.
-
Yok dedi -
O zaman genel bölgenizde arıza olduğu için internetiniz bulunmuyor bu sebeple kabloyu modeme takıp beklemekten başka çareniz bulunmuyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmıyor
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- logitech garanti sorgulama
- iso dosyası nedir
- mavi ekran
- internetim çok yavaş
- hoparlörden ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X