Şimdi Ara

DSL KABLO KESIMI DOGRUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben evime elektrikçi çağırdım ve kabloyu böyle kesti arada sırada kopukluk yapıyor fakat İnterneti aç kapa yapınca duzeliyordu bu sabah yine oldu ama aç kapa yapıyorum yinede düzelmedi resetlemeyide denedim yine olmadı dsl ışığı hiç yanmıyor yardım edin DSL KABLO KESIMI DOGRUMU DSL KABLO KESIMI DOGRUMU

• Elektrikçi bina girişinizdeki kabloyu kontrol etti mi hocam? Tesisatınıza anladığım kadarıyla eksiz cat6 kablo çekmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 17 Ocak 2024; 16:42:41 >
  • kablo ucu doğru da ankastreden doğru mu acaba? genelde mavi beyaza verilir. ama eğer aşağıdaki kabloyu reglete çakan kişi mavi beyaza çakmadı ise sinyal gelmez. bunun aşağıdan yukarıya bili bili ile doğrulanması gerekir.
  • imate kullanıcısına yanıt
    Valla yapalı 1 2 ay oldu kabloyu komple baştan yaptık yani dün gece sıkı ti yoktu bu sabah ne olduysa oldu
    Bunu nasıl duzelticekler internet servisi ileri alakalı yoksa altyapıdan yoksa kablolardanmi
  • Yuruyenhamsi Y kullanıcısına yanıt

Hocam binanızdaki tesisattanda yapabilir veya servis sağlayıcı tarafından kaynaklanan sorunda olabilir çağrı merkezini aradığınızda genel bir arıza görünüyor mu diye sormuş muydunuz?

Sordum altyapıdan kaynaklı olabilir dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuruyenhamsi

Sordum altyapıdan kaynaklı olabilir dedi

Apartmanda yaşıyor iseniz komşunuzda internet olup olmadığını sorma şansınız var mı?

Neden acaba

Bölgenizde sorun olup olmadığını teyit etmek amacıyla hocam.

Yok dedi

O zaman genel bölgenizde arıza olduğu için internetiniz bulunmuyor bu sebeple kabloyu modeme takıp beklemekten başka çareniz bulunmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.