Şimdi Ara

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
19
Favori
99.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250 - 350 arası f.makınası tavsıyesı olan varmı .tessk.
  • Nikon D7000 mi Canon Eos 60 dm i yardm lütfen
  • @
    EMG1907

Sağlamlık önemliyse ( fiziksel olarak) ve para sorun değilse D7000

Biraz daha ucuz olsun aynı sınıf bir makina olsun, günde 800 tane fotoğraf çekmeyeceğim, yağmurlu havada yağmura maruz etmem diyorsan 60D al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

Nikon D7000 mi Canon Eos 60 dm i yardm lütfen

D7000 daha üstün bir makine

http://www.digitalphotographywriter.com/2010/11/canon-60d-vs-nikon-d7000-vs-canon-7d.html
  • Merhaba arkadaşlar, fotoğrafçılığa başlayacağım(hobi olarak) poz ve doğa çekimlerinde kullanmayı düşünüyorum almanyadan getirteceğim.

Sanırsam almanyada fiyatlar %30-%40 daha ucuz türkiyeye nazaran. 400-500 euro civarında makine önerebilirmisiniz?

not. daha önce kompakt hariç hiç profesyonel makinayı elime almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 25 Aralık 2011; 17:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafçılığa başlayacağım(hobi olarak) poz ve doğa çekimlerinde kullanmayı düşünüyorum almanyadan getirteceğim.

Sanırsam almanyada fiyatlar %30-%40 daha ucuz türkiyeye nazaran. 400-500 euro civarında makine önerebilirmisiniz?

Www.amazon.de sitesinin fiyatlarına göre nikon d3100 , canon 1100d ve pentax kx alabilirsiniz.3 makinede harikadır ancak pentax kx biraz daha üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafçılığa başlayacağım(hobi olarak) poz ve doğa çekimlerinde kullanmayı düşünüyorum almanyadan getirteceğim.

Www.amazon.de sitesinin fiyatlarına göre nikon d3100 , canon 1100d ve pentax kx alabilirsiniz.3 makinede harikadır ancak pentax kx biraz daha üstün

bende buralarin sony'cisi olayim o zaman:)
    sony A35e de bakabilirsiniz ama malesef digerlerinden fotograf kalitesi olarak ustun bir yani yok, govdede af motoru ve titresim engelleme sistemi, hizi(7fps), netleme hizi ve video sirasinda netlemesi digerlerinden biraz farkli, belki ilgilenirsiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

bende buralarin sony'cisi olayim o zaman:)
    sony A35e de bakabilirsiniz ama malesef digerlerinden fotograf kalitesi olarak ustun bir yani yok, govdede af motoru ve titresim engelleme sistemi, hizi(7fps), netleme hizi ve video sirasinda netlemesi digerlerinden biraz farkli, belki ilgilenirsiniz:)

ikinize teşekkürler, modellerin çekim örneklerini falan araştırıcam istediğim gibi çekim yapıyorsa neden olmasın?

yerimde olsaydınız hangisini alırdın? pentax nasıl bir marka, hiç adı sanı duyulmamış gibi.

• Pentax iyi markadır bundan şüpheniz olmasın.Ben olsam Pentax kx tercih ederdim
  • sizin yerinizde olsam kx i dusunurdum olmadi d3100 alirdim:) sony ciyim ama dogruya dogru:)
  • Teşekkürler pentaxı inceliyorum
  • Rica ederim.Pentax KX değerinin üzerinde bir modeldir
  • quote:

Teşekkürler pentaxı inceliyorum

Ben de o aralıkta pentax k-x diyorum. daha önce eos400D kullandım. etrafımda sony kullananlar ve nikon kullananlarda var. ama o fiyat aralığında k-x den daha iyisine rastlamadım. İmaj kalitesi iyi. gövdede titreşim engelleyici, 720p video , sağlam gövde ve geniş objektif portföyünü katarsak güzel bir cihaz. hali hazırda hala pentax k-x kullanmaktayım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardinli477

250 - 350 arası f.makınası tavsıyesı olan varmı .tessk.

Canon Ixus serisine bakabilirsiniz. Eğer zoom istiyorsanız o paraya Fuji S serisinden başka seçenek yok gibi. En önemli tavsiyem titreşim önleyici olmayan model almayın. Mardinde kaçak fotoğraf makinesi girişi falan vardır diye tahmin ediyorum ama neyse
  • Merhaba 350 tl ye kadar bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum aradığım özellik ev ortamında flaşsız çekimleri net olsun ve hareketli resimlerde bulanık bir görüntü vermesin 1 yaşındaki oğlumun resimlerini çekeceğim genelde evde kullanılacak bir fotoğraf makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankokusu

Merhaba 350 tl ye kadar bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum aradığım özellik ev ortamında flaşsız çekimleri net olsun.

Bu istediğiniz benim 900 liraya aldığım kompakt makinemle bile mümkün değil. Ancak profesyonel makineyle olur. Eğer güldür güldür bir ışıklandırma yoksa ev ortamında flaşlı çekmek şarttır. Yalnız bebeklerin fotoğrafını flaşlı çekmek zararlıdır hatırlatmak istedim.
  • Beyler 2.el 750-800 e canon 450d mi alsam yoksa

sıfır 1500 e 550d mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Merhaba 350 tl ye kadar bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum aradığım özellik ev ortamında flaşsız çekimleri net olsun.

Bu istediğiniz benim 900 liraya aldığım kompakt makinemle bile mümkün değil. Ancak profesyonel makineyle olur. Eğer güldür güldür bir ışıklandırma yoksa ev ortamında flaşlı çekmek şarttır. Yalnız bebeklerin fotoğrafını flaşlı çekmek zararlıdır hatırlatmak istedim.

Bebeğime zarar vermemesi için istiyorum zaten 1 adet casio 1 adet de sanyo fotoğraf makinem var fakat dediğim gibi ev ortamında ve avize ışığında çekimleri çok net değil nokta nokta çıkıyor flaşsız çekmeye özen gösteriyoruz. Başka hiçbir özellik benim için önemli değil tek istediğim loş ışıkta net çekim. pro makineler çok büyük günlük kullanıma uygun değil. En azından bu alanda en iyi makine hangisidir? Birde bu iso denen özellik ne işe yarar bu iş için değilmidir?

• Arkadaşlar 500-700tl arası bir fotoğraf makinası almak istiyorum;
    Beklentilerim ise
    Öncelikle kaliteli bir lens yani 14-20mp ile işim yok önce kaliteli sonra yüksek çözünürlük
    Video kaydı 1080p veya 720p
    Gece çekimleri iyi
    HDMI çıkış

Önerebileceğiniz bir model varsa çok memnun olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Bebeğime zarar vermemesi için istiyorum zaten 1 adet casio 1 adet de sanyo fotoğraf makinem var fakat dediğim gibi ev ortamında ve avize ışığında çekimleri çok net değil nokta nokta çıkıyor flaşsız çekmeye özen gösteriyoruz. Başka hiçbir özellik benim için önemli değil tek istediğim loş ışıkta net çekim. pro makineler çok büyük günlük kullanıma uygun değil. En azından bu alanda en iyi makine hangisidir? Birde bu iso denen özellik ne işe yarar bu iş için değilmidir?

Sizin işiniz aslında basit. Mevcut makinelerinizle kullanmak için 1 adet difuzer alacaksınız. Böylece flaş ışığı difuzer ile büyüyecek ve bebeğinizi rahatsız etmeyecek. Bu konuyu bir araştırın derim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.