Şimdi Ara

dslr like seçim - öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ustam yanlış anlama bilmişlik yapıpta sormuyorum.
    bilmediğimden soruyorum, hemen kızma...
    manzara çekicem ewet ve makroda çiçek ve böcek için...
    sadece biilmediğim bi konu var ve yardım almak istiyorum, bilmedende olsa yanlış bi cümle kurduysam affola...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

eminimki çoğu kişi fz28'in performansını görmeden sırf kağıt üzerinde makina iyi diye fz28 almak isteyecek.umarım bu işin sonunda üzülmezler bu makinayı aldıkları için.alan çıksa ve burda çektiği fotoğrafları paylaşsa da herkes bu makinanın gerçek yüzünü görse.ayrılan para da az değil hani.insanın içine oturur makina fos çıkarsa.paranın zor kazanıldığı bir dönemde insanın içine oturur bu durum.

bu kadar abartılan bir makinanın gerçek performansını çok merak ediyorum.şu ana kadar gördüğümüz örnek fotoğraflarda ciddi bir noise sorunu vardı.bakalım birileri gönderirse örnek o zaman herşey daha belirgin olcak.

ben bu druma düşmemk için bu kadr önemsiyorum. fz28 kullanan birinden yorum ve foto alamadım bi türlü. gönlüm 50 dio ama özellikler 28 dio:)

• FZ50 gerek kasası, gerek büyük sensörüyle öne çıkıyor.

FZ50 görünümü tam bir DSLR'yi andırıyor. Zoom'u elle yapmak, manuel netlemeyi lens üzerindeki halkayı çevirerek yapmak bunlar insana fotoğraf çekme hazzı verir.

Emin ol FZ50 aldığında FZ28'den büyük sensörüyle daha iyi fotoğraflar çekeceksin. ISO performansı zaten FZ28'den üstün tartışılamaz.
  • dediğin gibi 50 için çok güzel yorumlar aldım. çokda önerdiler. ben 50 yi almadan yanayım fakat, kafamı kurcalayn şu 28 olayı kullanan birini bulsam, yorum alsam çok daha rahat alırım 50 yi.
    28 için geniş açı olayı ve makro değerinin 1cm olması cezbettiriyo.
    şöle bi sorum daha oucak. 28 ile 35 mm arasında ki 7mm çok şeyi değiştirirmi?
    yoksa benim gibi daha yeni başlayan birisi için o kadrda önemli bi drum değilmi?
    ama şuda var ne kadr çok araştırırsam o kadr çok daha net ve kaliteli bilgi örenirm.
    yardımlarınız için çok tşkler. yordum sizi ama tşkler:)
    pc konusunda yardım ihitcanız varsa yardımcı oalbilrm... ödeişirz belki:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmek -- 31 Ağustos 2008; 18:15:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmek

dediğin gibi 50 için çok güzel yorumlar aldım. çokda önerdiler. ben 50 yi almadan yanayım fakat, kafamı kurcalayn şu 28 olayı kullanan birini bulsam, yorum alsam çok daha rahat alırım 50 yi.
    28 için geniş açı olayı ve makro değerinin 1cm olması cezbettiriyo.
    şöle bi sorum daha oucak. 28 ile 35 mm arasında ki 7mm çok şeyi değiştirirmi?
    yoksa benim gibi daha yeni başlayan birisi için o kadrda önemli bi drum değilmi?
    ama şuda var ne kadr çok araştırırsam o kadr çok daha net ve kaliteli bilgi örenirm.
    yardımlarınız için çok tşkler. yordum sizi ama tşkler:)
    pc konusunda yardım ihitcanız varsa yardımcı oalbilrm... ödeişirz belki:):)

O kadar büyük bir fark değil..

Ayrıca makro olayına neden takıldın anlamadım.. 1 cm yakınlaşma, 5 cm yakınlaşma bunlar pazarlamak tekniğidir.

Sen bir arıyı gördüğünde 1 cm yada 5 cm yaklaşabilecek misin? Dikkat et o arı sokmasın ondan sonra.

• :)
    arı deilde karınca olabilr:D
    dediğim gibi bi kullananı bulmak fz 28 için. bulamazsam 50 yi alıcam salı günü...
  • arkadaşlar fz28 le fz50 nin arasında bir de amazona göre 314$ bir fark var ki neredeyse bi fz50 iki tane fz28 edecek. benim için fz50 uzak bi ihtimal yoksa objektif üzerindeki bileziklerden kontrol çok hoşuma gidiyor. fz 50 alabilecek durumda olan arkadaşım bence direk fz50 al fz28 yerine sırf dslr kasası için alınabilir yani o makine.

1. fz-28 ile fz-18 arasında fz-28 i şeçtim . ne kadar doğru ?
    2. olympus sp565 uz ve fuji s2000hd hakkında bilgisi olan var mı??
  • Ya arkadaslar lutfen makine tavsiye ederken fiyat farkinida bi zahmet soyleyin. Evet fz50 noise olarak fz28den ustun olabilir ama fz28 in de fz50 ye gore azimsanmayacak ustunlukleri var.Amerika da biri 350$ iken digeri 500-600$ arasi bunuda lutfen ilave edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 1 Eylül 2008; 8:55:16 >
  • fz50 fz28den daha iyi resim kalitesi verir ama sen fz28i beğendiysen fz28 i al DSLR olmadıkça çok büyük farklar olmaz modellerde resim kalitesinde fz28 -18-8 de seni tatmin edecektir han gisini beğeniyorsan onu al

ama bende fz50 veya fuji s6500fd öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

fz50 fz28den daha iyi resim kalitesi verir ama sen fz28i beğendiysen fz28 i al DSLR olmadıkça çok büyük farklar olmaz modellerde resim kalitesinde fz28 -18-8 de seni tatmin edecektir han gisini beğeniyorsan onu al

ama bende fz50 veya fuji s6500fd öneririm

s6500fd de iimş.
    manuel focus ve zoom varmı onda?
  • var
  • peki fz 50 de var biliyorum
    28 de de varmı
    bide manuel focustan kastım elle yapılabilmesi.
  • fz-28de yok.
  • arkadaşlar amazondaki fz-28 de göderilecek olan paket içeriğini nasıl görebiliriz???
    http://www.amazon.com/Panasonic-DMC-FZ28K-Digital-Stabilized-Black/dp/B001CCLBSU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=photo&qid=1220271523&sr=1-1
    zannedersem buna batarya dahil değil nasıl olmaz ya
  • arkadaşlar son olarak
    fz-28 350$
    fz-18 300$
    sx100 250$ bunda vizör yok vizör benim için önemli
    a720 200$
    a590 150$

bu makinalar artık son tercihlerim her ihtimale karşı seçenekleri geniş tuttum. son olarak bunlarla ilgili ekleyeceğiniz bişi var mı??
    35mm de mesela 27-500mm oluyor bu 27mm geniş açı olduğunu biliyorum bu 500mm tele ne anlam ifade ediyor???
  • sony h50 al sen
    seni o paklar yada
    canon s5
  • olympus SP560 UZ nasıl arkadaşlar??
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1620

ben slr-like makine alacam bir türlü karar veremedim..600ytl'yi de pek geçmek istemiyorum.
  • quote:

arkadaşlar son olarak
    fz-28 350$
    fz-18 300$
    sx100 250$ bunda vizör yok vizör benim için önemli
    a720 200$
    a590 150$

bu makinalar artık son tercihlerim her ihtimale karşı seçenekleri geniş tuttum. son olarak bunlarla ilgili ekleyeceğiniz bişi var mı??
    35mm de mesela 27-500mm oluyor bu 27mm geniş açı olduğunu biliyorum bu 500mm tele ne anlam ifade ediyor???

Optik Zoom
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.