Bir gün bana göre bir çanta yapılacak mı çok merak ediyorum :(
Varlığı yokluğu belli olmasın...
Çok küçük olsun...
Taşırken varlığını hissetmeyeyim.
Sırtıma koluma buduma baskı yapıp yaz vakti terletmesin , cinnet geçirtmesin :D
jiddi nin bir konda videosunu verdiği bir sırt çantası vardı.Ufak ve pratik.Baktım ama denk getiremedim.Belki o görür işini
@Sharks: Ayni cantaya sahibiz. Bende ek olarak Lowepro Flipside 300'de var. Daha ufak oldugu icin sehir icinde daha rahat.
Crumpler çantalar çok hoş ve kullanışlı gözüküyor. Ah bi bulabilsem de alsam
quote:
Orijinalden alıntı: 145tr
@Sharks: Ayni cantaya sahibiz. Bende ek olarak Lowepro Flipside 300'de var. Daha ufak oldugu icin sehir icinde daha rahat.
Evet hocam şehir için biraz büyük kalıyor computrekker aw
Aslinda 2-3 canta lazim, DSLR kullanmak sacma pahaliya geliyor. Bazen tek makine ve lensle cikasim geliyor, Lowepro 190AW buyuk geliyor ona. Bunun icin Canon'un tek makinelik dandik bir cantasini aldim, o kadar ise yaradi ki anlatamam. D700 + 28-300VR anca sigiyor ama cok yeterli (Canon cantaya Nikon yakisir ). m4/3 ve NEX icin de Lowepro Rezo 120AW kullaniyorum. Kucucuk canta 5 tane lens ve iki govde aliyor
Valllaha DSLR hammallıktan başka birşey değil.Allahtan fotoğraf kalitesi hepsine yetiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Valllaha DSLR hammallıktan başka birşey değil.Allahtan fotoğraf kalitesi hepsine yetiyor
He yaw ben çantayı alıp makinayı almıyom artık yanıma...
Arkadaşlar yurtdışından çanta alanlar kargoyu nasıl yaptırdılar?Böyle bölmeleri takık hazır çanta fazla büyük olur gibime geliyor Onları çıkartıp katlama mı yapıldı?
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Arkadaşlar yurtdışından çanta alanlar kargoyu nasıl yaptırdılar?Böyle bölmeleri takık hazır çanta fazla büyük olur gibime geliyor Onları çıkartıp katlama mı yapıldı?
Yok mu alanlar yahu.Biraz aktarım lütfen
Kata dr467i bugün sırtımda dolaşmaya başladı Videolu bir incelemesini yapacağım en yakın zamanda @ayhan_eee, çanta tam haliyle hazır olarak geliyor sanırım.
Tam olarak gelirse kutu büyük olur ondan sordum.Eğer alıp gören varsa söylerse iyi olur. Bu arada incelemeyi bekleriz
Ama katlandığı zaman da uzun süre o şekilde kalacağı için çantanın şekli bozuluyor
İşte o da var.Ondan sordum.ben Lowepro Slingshot 200Aw almay planlıyorum da.Belki de içteki cırt cırtları çıkartıp içene koyup sadece yaslı olarak konursa kutu ufalır
Sanmıyorum öyle yapacaklarını ya. iqra kullanıyordu slingshot 200, öyle abartı büyük bir kutuyla geleceğini sanmıyorum?
ona bir pm atayım ben bakalım
Video hazır, şimdi upload ediyorum ama çok uzun sürüyor yahu. 2 saat kaldı gösteriyor. En kalitesiz ayarlarda çekim yapmama rağmen 10dk video 450mb civarında tutmuş. Var mı bu işin daha kolayı?
Valla onu sokak_papağanı na sormak lazım ama bekliyoruz videoyu da
Bu gidişle daha çok beklersiniz Bildiğin 129dk kaldı yazıyor Videoda göstermeyi unuttuğum bir özelliği var ama çantanın, onun da 1-2 fotoğrafını koymayı düşünüyorum