Şimdi Ara

dslr tavsiye http://img.donanimhaber.com/micons/m12.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar öğrenciyim 900 tl para biriktirdim makina almak istiyorum 900 tl yi geçmeyecek şekilde hangi makinaları önerirsiniz.

• ikinci el pentax k10D al. 750 - 800 e bulursun kit lensi ile. O paraya daha iyisini de alamazsın.
  • teşekkür ederim önerin için.başka önerisi olan yok muu pentax k10d olay bu mudur:)
  • canon 450d 2. el temiz bulabilirsin kalitelidir tavsiye ederim ama video ozelligi yok sorun degilse 450d derim başkada demem
  • teşekkür ederim delisin yorumun için ama pentaxk10d canon 450d'den daha iyi hatta baya ii yorumlar almıs.
    tamam mıdır arkadaşlar pentax k10d ?
  • Ben senin yerinde olsam 450D alırdım...
  • Usta arkadaşım 450d den iyisi artık profesyonel makinedir yani o 3-5 milyarlık makinedir...... Pentaxta söyle bir sorun var ülkemizde kullanan ve makineyi bilen gerek kullanıcıları gerekse teknik ağda sıkıntı var... Ama canon öyle değildir kullanıcısı çok ve bir sorunda en küçük ilde bile yaptırabilirsin.... Sonuçta 2. el alacaksın... Bende pentax k-x ile 450d arasında kaldım iyiki 450d aldım... Çünkü O Bir Canon.... :)))))))))
  • 100 tl daha koyup sıfır, garantilli canon 1000d düşünebilirsin. 450d'den pek farkı yoktur. hem canon olduğu için ilerde lens vb. sıkıntın da olmaz. hemde 2. eldeki arıza riski ortadan kalkmış olur.

karar senin tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.