her lensin coşma noktaları var.önemli olan ekipmanını süper tanımak. ilk başladığımda elime pentax limited lens verselerdi şuanda kit lensle çektiğim karelerin bile çok gerisinde kalırdı çekeceklerim. diyafram-enstantane-iso ve beyaz ayarını 1 haftada öğrendiğimi sanmıştım ilk başlarda.ama sadece çalışma prensibini öğrenmişim. önemli olan pratik
makinem geldi ve sabahtan beridir elimde :) gerçekten lens farkı çok çok önemliymiş bunu anladım elektro marketlerde iyi lenslerle çekilenlere ağzımız açık bakıyorduk, ama bunda bazen istediğim sonucu alamıyorum. hoş benden de kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Neyse bakalım yavaş yavaş öğrenicez Ve iyi ki nikon almışım diyorum body gerçekten çok farklı geldi canonun giriş seviyelerine göre.
quote:
Orijinalden alıntı: dorukdemirci
makinem geldi ve sabahtan beridir elimde :) gerçekten lens farkı çok çok önemliymiş bunu anladım elektro marketlerde iyi lenslerle çekilenlere ağzımız açık bakıyorduk, ama bunda bazen istediğim sonucu alamıyorum. hoş benden de kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Neyse bakalım yavaş yavaş öğrenicez Ve iyi ki nikon almışım diyorum body gerçekten çok farklı geldi canonun giriş seviyelerine göre.
hocam haydi hayırlı olsun paylaşımlarını Nikon topiğine bekleriz bende 3-4 ay canon alıcam dedim d5000e ilk bakışımdan 5dk sonra aldım malzeme gerçekten farkettiriyor..ayrıca makinanın hergün bi özelliğini farkedecksin farkettikçe iyiki Nikon almışım diyeceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme