Şimdi Ara

dsmart iptal dilekcesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
68.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: changa

arkadaşlar taahhüdümüz olsa da iptal ediyorlar mı? 3 ay önce abone oldum ve şuan çok pişmanım, 15 gündür internet hizmeti alamıyorum ve hiçbir çözüm üretemediler. lütfen bana yardımcı olun ):

Taahhüdünüz varsa cayma bedelini tahsis ederler.Mesela 3 ay kullandınız.Diyelim Aylık 20 tllik bir indirimle abone oldunuz.20x3=60 tl ödeyip ondan sonra iptal ederler.Ben misal verdim.Ne şartlarda abone taahhüt verdiğinizi bilemem.En iyisi mhyi arayıp iptal durumunda ne kadar cezai bedel ödeyeceğinizi öğrenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

quote:

arkadaşlar taahhüdümüz olsa da iptal ediyorlar mı? 3 ay önce abone oldum ve şuan çok pişmanım, 15 gündür internet hizmeti alamıyorum ve hiçbir çözüm üretemediler. lütfen bana yardımcı olun ):

Taahhüdünüz varsa cayma bedelini tahsis ederler.Mesela 3 ay kullandınız.Diyelim Aylık 20 tllik bir indirimle abone oldunuz.20x3=60 tl ödeyip ondan sonra iptal ederler.Ben misal verdim.Ne şartlarda abone taahhüt verdiğinizi bilemem.En iyisi mhyi arayıp iptal durumunda ne kadar cezai bedel ödeyeceğinizi öğrenin

aradım 450 lira bedel çıkardılar,sadece HD kutu için 300 TL istiyorlar

• quote:

quote:

quote:

aradım 450 lira bedel çıkardılar,sadece HD kutu için 300 TL istiyorlar

Soyguncu bunlar.Yalnız şöyle birşey var.HD kutu için 300 istediklerine göre kutu sizin oluyor.Diğer 150 tlde indirim için.

• Bugun 26 tl maxi+sinama paketine 1 yillik taahut verdim btk yazmistim sabah hemen aradilar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Bugun 26 tl maxi+sinama paketine 1 yillik taahut verdim btk yazmistim sabah hemen aradilar:)

Oh valla biz sinedizi fiyatını kullanalım o fiyata, forumda herkes full paket alıyor maşallah benim verdiğim fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Bugun 26 tl maxi+sinama paketine 1 yillik taahut verdim btk yazmistim sabah hemen aradilar:)

Oh valla biz sinedizi fiyatını kullanalım o fiyata, forumda herkes full paket alıyor maşallah benim verdiğim fiyata

Aynen katılıyorum. Ben de 25 tl veriyorum maxi pakete. Onda da hiçbirşey yok. Şu taahhüt bitsin o zaman direteceğim uygun fiyata full paket için. İşime gelmezse kapattırırım.
  • Bunların iptal dilekçesi adresi neydi, hatırlayamıyorum arkadaşlar.
    pk 132 mi 138 mi acaba?
    bilen çok yardımcı olacak, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Bunların iptal dilekçesi adresi neydi, hatırlayamıyorum arkadaşlar.
    pk 132 mi 138 mi acaba?

Posta kutusu 138 . Bugün bende aradım dilekçenizi gönderin dediler acaba göndermeden btk ya şikayet mi yazsam ? İnternet kullanıcıyısım Dsmart ' ın kapatıp başka bir servis sağlayıcıya başvuracağım şikayet olarak ne yazabilirim yada şikayet yerine kapattırmak istiyorum mu yazayım ? Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

quote:

pk 132 mi 138 mi acaba?

Posta kutusu 138 . Bugün bende aradım dilekçenizi gönderin dediler acaba göndermeden btk ya şikayet mi yazsam ? İnternet kullanıcıyısım Dsmart ' ın kapatıp başka bir servis sağlayıcıya başvuracağım şikayet olarak ne yazabilirim yada şikayet yerine kapattırmak istiyorum mu yazayım ? Teşekkürler .

Teşekkürler. Buldum ben de bugün yolladım.
    Şimdilik dilekçeyi gönderdim sonuçlanmazsa BTK'ya başvurucam. Direk başvuranlar da var ve daha net bir çözüm diyorlar, siz bilirsiniz.
    Ben tv izlemediğimizden dolayı yazdım, siz de memnun olmadığımdan ya da ihtiyacım kalmadığından vs. diye yazabilirsiniz bence.
    Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

pk 132 mi 138 mi acaba?

Teşekkürler. Buldum ben de bugün yolladım.
    Şimdilik dilekçeyi gönderdim sonuçlanmazsa BTK'ya başvurucam. Direk başvuranlar da var ve daha net bir çözüm diyorlar, siz bilirsiniz.
    Ben tv izlemediğimizden dolayı yazdım, siz de memnun olmadığımdan ya da ihtiyacım kalmadığından vs. diye yazabilirsiniz bence.
    Kolay gelsin.

Evet doğru aslında . Yarın dilekçeyi gönderiyim de eğer sonuçlanmazsa btk dan yazarım sizin dediğiniz bilgilerle. Teşekkürler ... Acaba dilekçenin okunması ve geri bize dönülme süresi ne kadar biliyor musunuz ?

• Arkadaşlar dilekçeyle filan ugraşmayın.Direk btkya yazın.3 gün içinde dönüş yapıp meseleyi çözmek zorunda kalıyorlar

• quote:

Arkadaşlar dilekçeyle filan ugraşmayın.Direk btkya yazın.3 gün içinde dönüş yapıp meseleyi çözmek zorunda kalıyorlar

Btk da şikayet yeri varya o yüzden ilk dilekçeyi mi göndersem sonra bakmazlarsa mı btk ya yazsam dedım. Herhangi bir şikayetim yok şikayet alanına kapattırmak istiyorum yazsam olur mu acaba ? Yada ne yazabilirim örnek olarak ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar dilekçeyle filan ugraşmayın.Direk btkya yazın.3 gün içinde dönüş yapıp meseleyi çözmek zorunda kalıyorlar

Btk da şikayet yeri varya o yüzden ilk dilekçeyi mi göndersem sonra bakmazlarsa mı btk ya yazsam dedım. Herhangi bir şikayetim yok şikayet alanına kapattırmak istiyorum yazsam olur mu acaba ? Yada ne yazabilirim örnek olarak ?

Eğer dsmarta kapattırmak istediğinizi belirttiyseniz ve onlarda dilekçe yazın diye işi yokuşa sürdüyseler,aynen bu durumu ifade eden kısa bir yazı yazın btk ya yeterlidir
  • quote:

quote:

quote:

Eğer dsmarta kapattırmak istediğinizi belirttiyseniz ve onlarda dilekçe yazın diye işi yokuşa sürdüyseler,aynen bu durumu ifade eden kısa bir yazı yazın btk ya yeterlidir

peki teşekkürler . O zaman dilekçeyi göndermeye gerek yok .

Ekleme : BTK nın sitesinde Tüketici Şikayet Gönder ' e mı basacağız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 3 Nisan 2013; 18:17:41 >

• son durumlar nasıl dilekçe yollayanlarda?
  • kullanmakta olduğum 212508.... numaralı hatta bağlı internet tarifemi iptal ettirmek istiyorum.
    en kısa zamanda iptal işleminin sonuçlandırılıp tarafıma bildirilmesini talep ediyorum.

bu şimdi dilekçe olarak yeterlimi daha ne yazmamız gerebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

kullanmakta olduğum 212508.... numaralı hatta bağlı internet tarifemi iptal ettirmek istiyorum.
    en kısa zamanda iptal işleminin sonuçlandırılıp tarafıma bildirilmesini talep ediyorum.

Yeterlidir

• quote:

kullanmakta olduğum 212508.... numaralı hatta bağlı internet tarifemi iptal ettirmek istiyorum.

Bence hiç uğraşmayın . Direkt yazın btk ya bende böyle yazdım 2 gün sonra aradılar ay sonu dediler babamda tamam demiş (hat babamın üstüne olunca) Cumartesi Twitter dan attım iptal işlemini hızlandırın diye Pazartesi aradılar hattınız iptal olacaktır diye .
  • Bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum tamam işi biraz yokuşa süreceklerini az çok tahmin ediyordum ama bu kadar sorunlu bir iş olacağını düşünmemiştim. 2 aya bitiyor taahhüdüm o zaman bende bi şikayet yazayım benim verdiğim paraya üst paket kullananlar varmış. İyi denk geldim bu konuya
  • quote:

quote:

Bence hiç uğraşmayın . Direkt yazın btk ya bende böyle yazdım 2 gün sonra aradılar ay sonu dediler babamda tamam demiş (hat babamın üstüne olunca) Cumartesi Twitter dan attım iptal işlemini hızlandırın diye Pazartesi aradılar hattınız iptal olacaktır diye .

internet benim üzerime olsa hallederim bir şekilde,ama kardeşimin üzerine,taahhüt biteli 7 ay olmuş, biz hala iptal ettirecez.söylüyorum yaz oraya diye dinlemiyor.tutturmuş dilekçe diye.ayrıca zaten bu ayın parasını alıyorlar ay sonu iptal etmeleri normal.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.