Şimdi Ara

Dsmart+lig tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LsR

Beyler bende şimdi D-SMART var.. Çatıda apartmanın merkezi sistem çanakları var..
    LİG TV için ne yapmam gerekir bi yazabilirmisiniz..Üye olacam da.. bide fiyatı nedir..

Ya catıya Eutelsat'a anten taktırıp, Digiyi Modul ile iD-Smart cihazında izleyeceksin, ya da hiç anten işine girmeyip Turksat üzerinden LİG TV + Ailecek paketi alacaksın. Fakat Turksat üzerinden izlersen Diginin sana vereceği cihazı kullanacaksın. Şu andaki en iyi kampanya bitmediyse Lige Erken Gel kampanyası. Uydu alıcı + Ligtv ve birkaç kanal 39.90 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Beyler bende şimdi D-SMART var.. Çatıda apartmanın merkezi sistem çanakları var..
    LİG TV için ne yapmam gerekir bi yazabilirmisiniz..Üye olacam da.. bide fiyatı nedir..

Ya catıya Eutelsat'a anten taktırıp, Digiyi Modul ile iD-Smart cihazında izleyeceksin, ya da hiç anten işine girmeyip Turksat üzerinden LİG TV + Ailecek paketi alacaksın. Fakat Turksat üzerinden izlersen Diginin sana vereceği cihazı kullanacaksın. Şu andaki en iyi kampanya bitmediyse Lige Erken Gel kampanyası. Uydu alıcı + Ligtv ve birkaç kanal 39.90 TL
  • dsmart a diji kart takıp lig tv izleyen arkadaş var yorumlarda nasıl yaptığını izah etsin,ben dün türksat üzerinden lig tv paketi aldım ama dsmart uydu alıcısına kartı takınca yanlış kart uyarısı veriyor,,ben sadece maç günleri dijinin verdiği uydu alıcısını takıp izleyeceğim.
  • Arkadaşım bir üstteki mesajımı bir okusaydın keşke:) Yeni abonelerde modullu uyelık TURKSATTA ÇALIŞMAZ.
  • Arkadaşım bir üstteki mesajımı bir okusaydın keşke:) Yeni abonelerde modullu uyelık TURKSATTA ÇALIŞMAZ.
  • merhaba

Apartmanda catıda tek anten var digiturkun, dsmart uydu alıcısı alıp, digiturk uydu alıcısının arkasındaki kabloyu dsmarta taksam calısır mı? yoksa d-smart icin ayrı anten mi gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.