Şimdi Ara

Dsmart modül N11 de 65 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
9
Favori
29.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hovam bende sony kdl 55w805 brava led var acaba buna olur mu?

Alıntıları Göster
    Model numarasından baktığımda uygun görünüyor. Dahili uydu ve CI yuvası mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Model numarasından baktığımda uygun görünüyor. Dahili uydu ve CI yuvası mevcut.

Alıntıları Göster
    Beni bugün aradılar benden kimlik.fotokopi ön ve arka kısmını whatsaptan.çekmemiş istediler göndermemi. Acaba sıkıntı olur.mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Beni bugün aradılar benden kimlik.fotokopi ön ve arka kısmını whatsaptan.çekmemiş istediler göndermemi. Acaba sıkıntı olur.mu ki?

Alıntıları Göster
    Sıkıntı olurmu bilemiyorum ama siz yinede fotokopi veya resim üzerine bilgileri kapatmayacak şekilde Dsmart abonelik işlemleri içindir diye not yazabilirsiniz.

• Ürün sabah elime ulaştı. Kanal araması yaparken yanlışlıkla bütün kanalları sildim. Philips TV'de D-Smart kanal sıralaması çıkmadı. Normal tarama yaptım. Şifreli kanalları açtığımda ilkinde açılmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp, aktive ettim. Hemen açıldı kanallar. Dedikleri kanalları sorunsuz izliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg la 660 s televizyon var gelen cihaz yuvaya girmiyor...
    Edit tam oturmuyormuş yarısı dışarıda kalıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 10 Haziran 2019; 19:11:15 >
  • ben 79 tl ye n11 den pozitif elektronikten sipariş verdim, dün kargoya verilmiş gözüküyor ama ürün kavacık tan çıkmamış bile, sabah kargoya gittiğimde şok oldum.Firmayı arıyorum telefonu açan yok, n11 den mesaj yazıyorum cevap veren yok,whatsapp dan yazdım okunmadı. pozitif elektronik bana güven vermedi, yarın elime ulaşır mı bilemem ama eksi puan vereceğim işlerini adam gibi yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 11 Haziran 2019; 12:11:0 >
  • Bu gelen kumanda ne işe yarıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Tvde CI girisi yok. Bu modulu takabilecegimiz bir uydu alici tavsiyesi olan var mi arkadaslar?
    AYNEN bendede yok eskı dıjıturk ve yenı tvibu var olurmubu cıhazlara acaba
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Benim Philips tv'de çalışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Benim Philips tv'de çalışmadı.
    Ben çalıştırdım modül dibine kadar oturacak zannediyordum ama sadece yarısı içeri giriyormuş.
    Çoğu dışarıda kalıyor.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Modülü demiyorum hocam kumandayı diyorum ben. Modül dün sıkıntısız çalıştı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Modülü demiyorum hocam kumandayı diyorum ben. Modül dün sıkıntısız çalıştı bende.
    Anladım. Ben kenara kaldırdım çalışmıyor kumanda. Tv kumandası ile devam...

• Arkadaşlar bende bu giriş var oluyormu?
    Dsmart modül N11 de 65 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Arkadaşlar bende bu giriş var oluyormu?
    Dahili uydu alıcı varsa olur

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece bu var yani başka uydu girişi Yok yeri Yok. Ne işe yarıyor bu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Hocam sadece bu var yani başka uydu girişi Yok yeri Yok. Ne işe yarıyor bu şimdi
    modül girişi muhtemelen karasal dijital yayın için koyulmuştur ülkemizde karasal dijital yayın başlamadı
  • Modülü alıp kullanmayak varsa alırım, belgesel kanalları için.

• 79'dan daha düşsün diye bekledim. satıcılar fiyatları 99₺ yapmış. hala ucuz satan varsa alayım.
  • kayboldu diye düşündüğüm dsmart modülü bugün gidip surat kargodan aldım, burada pozitif elektronik e kızmıştım geç teslimat için ama sorun dandik surat kargodaydı maalesef.Pozitif in günahını almayalım, 79 tl ye aldım ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 13 Haziran 2019; 16:40:41 >
  • 79 TL ye son 6 Adet şu anda...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.