Şimdi Ara

Dsmart + yalın internet + kablosuz modem 68 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de yok hocam
  • Bende aynı kampanyadan faydalandim az önce imzaladım ayda 66 TL modem almadım modemin var diye. 4 aydır sinema dizi paketi kullanıyorum. İnternet için aradığım 4 ay önce almak istediğim de 85 TL fiyat çektiler. Bende internet almamıştım. Sadece sinema dizi paketine 41 TL abone olmuştum. Şimdi böyle bir fiyat verince müşteri hizmetleri kabul ettim. Spor ve yetişkin kanalları kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 24 Haziran 2015; 14:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: essedullah_01

Arkadaşlar dsmart alternatif çağrı merkezinden aldigim telefon dan 24 ay taahhüt ile 8 Mbit 50 gb adil kullanım kotalı sınırsız internet hd uydu alıcili sinema, dizi, belgesel, yetişkin, haber, yaşam,müzik, ulusal ve yerel kanalların tamamı ilk iki ay spor kanalı dahil 68 tl fiyat verdiler sizce bu fiyat dogrumudur abone olunur mu ?

Kablosuz Modem de bu fiyata dahil.beni arayan numara 02129299592 bu. Fiyat çok uygun geldi ama tereddüt teyim

Hakikaten fiyat oldukça uygun sırf yetişkin kanal için üye olunabilir bence

• hsenx kullanıcısına yanıt
    Yetişkin kanallar dahil değil hocam gerekte yok zaten :)
  • Modüllü üyeyim. Dün itibari ile aboneliğim bitiyordu aradılar önce yetişkin hariç tüm pakete 37 tl dediler. Kabul etmedim. IZLE yazıp 2850 ye mesaj çektim yarım saat sonra aradılar bu defa aynı pakete 19 tl dediler. Nasıl bir şirket anlamadım :)

16 mbit 50 gb yalın internetle birlikte herşey dahil 69 tl ye anlaştım.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba herkese benim internet faturası geldi üsteki mesaj da belirmiştim. modemsiz 66 tl diye hem tv hem internet bana gelen fatura 82 tl internetin ilk ayı, dsmart tv vardı zaten 5 aydır 41 tl ödüyordum. Bu ayda internet faturası ile birlikte geldi. 66 tl ödemem gerekiyordu öyle konuşmuştuk müşteri hizmetleri ile neden ise 82 tl fatura gelmiş internetin ilk ayı olunca damga vergi üçreti alıyorlar ttnet öyle yapıyordu d.smart da aynı şeyi yapıyor olabilir mi ? bir kereye mahsus acaba ondan olabilir mi ? 16 TL fazla gelmiş fatura sinir oldum. Kampanya 66 tl diye konuştuk üstüne basa basa sordum. Her ay böyle gelecekse 82 tl kapatacağım. Aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 15 Temmuz 2015; 3:46:24 >
  • Şampiyonlar Ligi izlemek için Dsmart + İnternete geçiş yapmıştım. Dsmart yurt dışı ping durumu TTNET ve Superonline'dan fazla olmasına karşı Şampiyonlar Ligi için aldım. Şimdi tek bir spor bile kalmadı. İptal etmek istediğinde ay başına 80-90 TL istiyorlar. Çünkü herşeyi hediye diye yazmışlar faturaya. Böyle olunca da taahhüt bitmeden kapattığın için kullandığın ay başına 85-90 TL para isteyecekler. Haberin olsun.
  • Yok 68 tl gelecek ilk ay için o şekilde uyguluyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.