Şimdi Ara

dsx a400bt sony marka teyp bluetooth bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada bahsettim üzere bu teyipten var araçta kontak kapalıyken bluetooth açmam yeterli bağlanması için ama motoru calıstırınca bağlanmak için uğraş uğraş dur bazen saniyelik bağlanırken bazen gideceğim yere varıyorum hala bağlanmamış oluyor bunla ilgili bi ayar yada yapılması gerekn birşey hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi ??

• güncell acil yardımmm.
  • Farklı telefon ile bağlanmayı denediniz mi. Eğer yine aynı sorunu yaratıyorsa Teyple alakalı bir sorun olabilir. Yada Teybiniz kontağa bağlı olmadığından dolayı kontak açarken reset atıyor olabilir cihazlarınızdaki bluetoothları kapalı konumdayken aracınız çalıştırıp sonradan 2 cihazında bluetoothlarını açıp deneyebilirsiniz.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    reis bunuda yapıyorum ama cok zor bağlanıyor arada tık diye bağlanırken arad 3-5 kez teybi kapatıyom bluetoothu kapatıp açıyorum bağlansın diye arabayı calıstırıp 3-5 dk bunla uraşyom cok sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz124

reis bunuda yapıyorum ama cok zor bağlanıyor arada tık diye bağlanırken arad 3-5 kez teybi kapatıyom bluetoothu kapatıp açıyorum bağlansın diye arabayı calıstırıp 3-5 dk bunla uraşyom cok sinir bozucu
    O zaman teybinizde arıza olabilir garantisi falan varsa bi baktırın derim.
  • Tamamdır reis eyvallah bakmam lazım bı kaç kisidede aynı sorunu gordumde acaba kronik sorunu dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.