Şimdi Ara

dts vs dolby digital (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkcirak

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Castlevaina da hem dd hem de dts desteği var. Ama sistemden sadece dts seçilmemişse dd olarak açılıyor. Yani her ikisi de varsa dts açılır diye bir durum yok. Oyuna göre değişebiliyor.

Dostum kendi yazdığında da belirtmişsin oyunla alakası yok bir oyunda her ikiside mevcutsa dd nin yanında dts de seçiliyse sistem dts olarak açılıyor.Yani oyuna göre değişmiyor sistemde seçili olmasına bağlı olarak değişiyor(iki ses codeğinede sahip oyunlar için söylüyorum).

Hayır her ikisi de seçiliyse dd açıyor. Sadece dts seçiliyse dts açıyor. Yani dts ye öncelik vermiyor cihaz. Oyunda böyle bir özellik varsa veriyor. Diğer yandan benim ses sistemim optik bağlantılı. Hdmi bağlanabilen ve geri beslemeli sistemlerde ps3 cihazla haberleşip dts olarak gönderiyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Castlevaina da hem dd hem de dts desteği var. Ama sistemden sadece dts seçilmemişse dd olarak açılıyor. Yani her ikisi de varsa dts açılır diye bir durum yok. Oyuna göre değişebiliyor.

Dostum kendi yazdığında da belirtmişsin oyunla alakası yok bir oyunda her ikiside mevcutsa dd nin yanında dts de seçiliyse sistem dts olarak açılıyor.Yani oyuna göre değişmiyor sistemde seçili olmasına bağlı olarak değişiyor(iki ses codeğinede sahip oyunlar için söylüyorum).

Hayır her ikisi de seçiliyse dd açıyor. Sadece dts seçiliyse dts açıyor. Yani dts ye öncelik vermiyor cihaz. Oyunda böyle bir özellik varsa veriyor. Diğer yandan benim ses sistemim optik bağlantılı. Hdmi bağlanabilen ve geri beslemeli sistemlerde ps3 cihazla haberleşip dts olarak gönderiyor olabilir.

Allah allah bendede optik bağlı ve Castlevaina olsun killzone olsun dts ye sahip bütün oyunlarda ikiside seçili olduğu halde oyunda dts varsa ilk dts açıyor kaldıki başka birkaç arkadaşımdada öyle.Yukarıdaki birkaç arkadaşta benim dediğim gibi kullanıyorlar sende bir problem olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkcirak -- 4 Mart 2011; 11:42:58 >

• Bende de diğer oyunlarda sizinki gibi. Ama castlevania da durum böyle. Bir sorun olsa ps3 de dts seçiliyken ses çıkmaması falan lazım ama gayet güzel veriyor sesi.
  • Dts ile dd arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_
    Dts ile dd arasındaki fark nedir?

Genel olarak dts daha az sıkıştırıldıgından veri kaybı daha az oluyor böylece daha kaliteli oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş her ikiside seçili ise DTSyi açar senin hatan var çünkü bende 30 tane kadar oyun var ve ses ayarlarında DD ile DTS işaretli eğer oyun DTS destekliyse direk dts ile açılıyor eğer işareti kaldırırsam DD ile açıyor

@DarkDevil_

Kardeş DTS de tizler vede özellikle baslar çok daha belirgin hale geliyor şöyle anlatayım bir müziği ucuz veya kaliteli bir kulaklıkla dinlemek gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 4 Mart 2011; 19:32:42 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.