Şimdi Ara

dual +7 md yardım lütfen beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim logosta 57 lwl bi roguem var üstü full +7 chitin elinde de +8 horn crossbow var assasiana dönüp ardream yapmak istiyorum ama +7 dual md alamıorum çok pahalı ben bu itemi nasıl elde edebilirim ardream yapmak istio canım fakat 2 tane +7 md yi bulamıorum. boss kesiim die düşündüm atilla yı kessem pp düşse bu ne kdr eder server logosta sorunlarım bunlar yanıtlarınız için teşekkürler

• up!!!
  • beyler biri yardım etsin ya
  • edanada md +7 700 m ciwarında dual 14 gb eder. atilla kesip pp düşürsen satar alırsın md leri
  • Attilayı nasıl keseceksin Horn +8 le
  • atilla eziq zaten 250 falan vuruo zaten rahat keserim bi de ks olcak zaten
  • a.k koxpcusu sakın kullanmadım deme 3-5çi arklamacı taraklamacı
  • logosta +7 md 850 mil gibi pp ise ne kadar bilmiyorum ama pp dusurursen attiladan daha ii itemler alabilirsin bence +7 shard gibi ama emin deilim logosta nick ne bu arada benim KinGaSSaS
  • anca para ile md yerine claver görevine gidip claver topla şansınvarsa +8 claver çıkarırsın belki hem +8 claver daha iyi
  • +5 cleaver toplamak çok uzun iş denedim zaten fazla giren yok
  • bence sen kafayı kullan pazar işni bi dene al sat al sat biraz ugrasırsın ama atilla aramaktan iidri.. atillaya ks olursa item çıkma ihitimali, düşüyorr
  • burası yerimi .q

• bencede kardeş hep cleaver görevine git benim ardreamda adamım oldu öyle 6-7 yi geçik +8 cleaver bastım 3 ay uğraştım on un için şimdi elimde +7 dual shard var satarak para kazandım üstümdede +8 fp set cleaver görevi en iyi para kazanma yoluy bence eğer +8 basamam diyosan çıkart çıkart sat
  • Kardes her atilla dan pp çıkarmak okadar kolay değil , benim arkadas ne kadar kestiyse hep boş çıktı..
    Logosta +7 MD 900m
    Bencede sen Cleaver görevine git..
  • beramusda +7 md 600-700 den baslıyor..dd'ende olması lazım andremada ''dd'' yoksa hıc sın adamlar tek ceker... her atillayı kestıgınde pp cıkacak dıye bır kayde yok hersey cıkar bo$'da cıkar
  • burası yerimi
  • cleaver görevi ne git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.