beyler benim logosta 57 lwl bi roguem var üstü full +7 chitin elinde de +8 horn crossbow var assasiana dönüp ardream yapmak istiyorum ama +7 dual md alamıorum çok pahalı ben bu itemi nasıl elde edebilirim ardream yapmak istio canım fakat 2 tane +7 md yi bulamıorum. boss kesiim die düşündüm atilla yı kessem pp düşse bu ne kdr eder server logosta sorunlarım bunlar yanıtlarınız için teşekkürler
up!!!
beyler biri yardım etsin ya
edanada md +7 700 m ciwarında dual 14 gb eder. atilla kesip pp düşürsen satar alırsın md leri
Attilayı nasıl keseceksin Horn +8 le
atilla eziq zaten 250 falan vuruo zaten rahat keserim bi de ks olcak zaten
a.k koxpcusu sakın kullanmadım deme 3-5çi arklamacı taraklamacı
logosta +7 md 850 mil gibi pp ise ne kadar bilmiyorum ama pp dusurursen attiladan daha ii itemler alabilirsin bence +7 shard gibi ama emin deilim logosta nick ne bu arada benim KinGaSSaS
anca para ile md yerine claver görevine gidip claver topla şansınvarsa +8 claver çıkarırsın belki hem +8 claver daha iyi
+5 cleaver toplamak çok uzun iş denedim zaten fazla giren yok
bence sen kafayı kullan pazar işni bi dene al sat al sat biraz ugrasırsın ama atilla aramaktan iidri.. atillaya ks olursa item çıkma ihitimali, düşüyorr
burası yerimi .q
bencede kardeş hep cleaver görevine git benim ardreamda adamım oldu öyle 6-7 yi geçik +8 cleaver bastım 3 ay uğraştım on un için şimdi elimde +7 dual shard var satarak para kazandım üstümdede +8 fp set cleaver görevi en iyi para kazanma yoluy bence eğer +8 basamam diyosan çıkart çıkart sat
Kardes her atilla dan pp çıkarmak okadar kolay değil , benim arkadas ne kadar kestiyse hep boş çıktı.. Logosta +7 MD 900m Bencede sen Cleaver görevine git..
beramusda +7 md 600-700 den baslıyor..dd'ende olması lazım andremada ''dd'' yoksa hıc sın adamlar tek ceker... her atillayı kestıgınde pp cıkacak dıye bır kayde yok hersey cıkar bo$'da cıkar
burası yerimi
cleaver görevi ne git
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme