Şimdi Ara

Dual Bozulurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben konuyu açan selomcak diğer nick te problem oldu burdan devam ediyorum
  • quote:

3- Benim GIGABYTE GA-P35-DS3L (rev.2.0) anartta bu ram için biostan voltaj ayarı yapmalımıyım?

gelen ramin versiyonuna gore uzerinde yazan voltaj degerini stok kullanim icin ayarlayabilirsin.1.8v gelirse bir sey yapmana gerek yok 1.9v gelirse biostan ayarlarsin.oc icin 1.9v olanlar 2.0v, 1.8v olanlar 2.1v uzeri almiyor.
  • anakart voltajı oto ayarlamazmı remi takınca?
  • anakartlarin default voltaj ayari degisir hepsinin ayni degil.kiminin auto'su 1.8 kiminin 1.9'dur.bendeki 1.87.auto birak bisi olmaz default kullanacaksan hani 1.9v gelirse diye dedim ama 1.9v gelse ve anakartin 1.8v veriyor bile olsa bir sey olmaz 800 mhz'de.
  • peki üstat şu anki kullandığım kingstonlar kaç voltta çalışıyor ben direk takmıştım ayar bilmiyordum doğrumu çalışıyordur.

Buda evdeki makina nefret ediyorum adata dan.

Dual Bozulurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 13 Mart 2009; 21:53:35 >
  • quote:

peki üstat şu anki kullandığım kingstonlar kaç voltta çalışıyor ben direk takmıştım ayar bilmiyordum doğrumu çalışıyordur.

Buda evdeki makina nefret ediyorum adata dan.

kingstonlar auto ise dedigim gibi 1.8-1.9 arasi bir degerde calisiyordur.overclock yapmiyorsan sorun yok dogru calisiyordur.

evdeki makine 1gb 533mhz single channel.1gb az geldiginden olabilir 533 mhz single channel oldugundan olabilir intel makineyse.markadan degil sonucta dedigim gibiyse kingston da olsa baska marka da olsa degisen bir sey olmazdi.
  • Yok üstat overclock tan nefret ederim asla yapma taraftarı değilim.
  • corsairler geldi

Dual Bozulurmu?

Dual Bozulurmu?

bunlardan boşa çıkanlar

Dual Bozulurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 16 Mart 2009; 17:28:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.