Şimdi Ara

Dual Shock 4 UNBOXING ve İlk İzlenimlerim ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Güzel inceleme teşekkürler. Bu arada çözünürlük kısmına değinmemişsin ama 1080p yazıyor değil mi ?

Evet oyun native(yani full) 1080p destekliyor Keske bir an once aciklansa bizdeki cikis tarihi. Elin oglundan 300-400 lira fazla odeyecegiz ama 2 yil garanti ve 11 ay taksit icin yetmez ama evet diyecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu çıkmadan oyunu çıkıyor. Nasıl iştir ben anlamadım. :)
  • inceleme için teşekkürler.
  • Bu daha çok unpoşeting olmuş

Güle güle kullanın, güzel video olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu daha çok unpoşeting olmuş

hocam saygı duymak lazım.tek eliyle kamera tutup öteki eliyle 1 dakikada jelatini açamayanlar var.arkadaş gayet güzel yapmış.
  • Eline diline saglik..:)) darisi basimiza..bu native olayi nedir o kafami karistiriyor..gercek 1080p drgilmi?900p den tirmanma mi oluyor?

• srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Native yani doğal 1080p
    Tırmanma olayı upscale 1080p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu daha çok unpoşeting olmuş

hocam saygı duymak lazım.tek eliyle kamera tutup öteki eliyle 1 dakikada jelatini açamayanlar var.arkadaş gayet güzel yapmış.

Yanlış anlamışsın kardeşim, ben unpoşeting dememden kasıt, kutudan çıkartmadan daha çok başta paketleri poşetten çıkartma olayı olduğu içindi. Yoksa arkadaş erkenden ele geçirmiş kolu ve oyunu, oturmuş güzelde bir video hazırlamış, bir sıkıntı falan yok yani...

• Güzel bir video olmuş eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Native yani doğal 1080p
    Tırmanma olayı upscale 1080p

Sagolasin kardesim aydinlattigin icin :)))

• srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

KZ 45 gb zorunlu yükleme mi istiyor? İçine bir kitapçık bile koymamışlar.

45 gb ön yükleme yapmıyordur yav. 45 gb boş yer istitiyor ama ne kadarına yükleme yapar meçhul.

Güzel video olmuş. @DeliMemo3.5

SSD şart müdür.

• 7.30 dk nasıl geçti anlamadım. Teşekkürler güzel bir inceleme olmuş.
  • unboxıng ıcın tesekkurler
  • Arkadaşlar, hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim. DualShock 4 rüya gibi bir gamepad olmuş diyebilirim. Ergonomik açıdan ele oturuşu çok rahat fakat beni asıl bitiren L2 ve R2 tetik tuşları oldu " GAVUR YİNE YAPACAĞINI YAPMIŞ " Gamepad çok kolay bir şekilde PC'ye tanıtılabiliyor. Öncelikle bluetooth açık iken DS4 te home ve share butona aynı anda basılı tutuyorsunuz ve gamepadın arkasındaki led yanıp sönmeye başlıyor ve saniyeler içerisinde PC wireless controller olarak tanıyor DS4'ü. Fakat ben anlayamadığım bir nedenden (benim pcden kaynaklanıyor) wireless olarak kullanamadım ve usb takarak denedim. PC oyuncusu olmadığımdan ve PC'de oyun oynamayı sevmediğimden sadece FIFA demo vardı, şu an için tek FIFA'da deneme şansı buldum. Oyun oynanabilir düzeyde mi ? EVET, fakat tuşlar değiştirilemiyor ve kendi kafasına göre saçma bir tuş ataması yapıyor. Örnek verecek olursam R1 koşu, L2 adam değiştirme, X şut ve yuvarlak pas gibi - 2 yıl kadar PS3 ile beraber Xbox 360'ı severek kullanmış olan bir oyun sever olarak belirtmem gerekiyor ki DS4 rüya gibi Bir an önce PS4 ile oynamak için sabırsızlanıyorum fakat o vakte kadar ben ona o bana bakacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 4 Kasım 2013; 11:30:35 >

• DeliMemo3.5 D kullanıcısına yanıt
    xbox taki tetik tuşları içeri bastırmalı ama ps4 deki tetik tuşları aşağı bastırmalı gibi. siz xbox kolunu denediniz mi , ds4 tetik tuşları ile arasında fark var mı , konfor açısından.

sizce ds4 kolu xbox kolundan daha kullanışlı olurmu yoksa geridemi kalır. ds4 ve xbox gamepad karşılaştırması yaparsanız iyi olur.
     Dual Shock 4 UNBOXING ve İlk İzlenimlerim ##

Dual Shock 4 UNBOXING ve İlk İzlenimlerim ##

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

quote:

45 gb ön yükleme yapmıyordur yav. 45 gb boş yer istitiyor ama ne kadarına yükleme yapar meçhul.

SSD şart müdür.

2 TB Hdd de şart Ufuk, cihazı aldığımız gibi Hdd upgrade yapmak gerek, 500 Gb 1 yıl ancak yeter

• Deli Memo nerden edindin ? Tell me your story :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

quote:

SSD şart müdür.

2 TB Hdd de şart Ufuk, cihazı aldığımız gibi Hdd upgrade yapmak gerek, 500 Gb 1 yıl ancak yeter

Aynen

• İnceleme için teşekkürler. Gerçekten tasarım olarak çok iyi duruyor. İlk gördüğümde tanıtımda pek beğenmemiştim ancak zamanla tasarıma alıştım ve kullanan kişilerin ele tam oturuyor ve rahat bir kullanım sağlıyor demesiyle ısınmış durumdayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.