Şimdi Ara

dual spec?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dual spec olayı wotlk la gelmicek miydi? dün gece aklıma geldi bi araştırıım dedim acaba var da ben mi farketmedim die bi şey bulamadım. ne zaman gelecek bu dual spec olayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akjenas -- 14 Kasım 2008; 11:05:23 >

• Unutturdu herifler o konuyu resmen. Sürekli soruyoruz offical forumda tek lafları "as soon as possible" oluyor. 3.1.0 ile geliceğine kesin gözü ile bakıyoruz.
  • 3.1 ile gelecek.
  • 3.1 ne zaman gelicek peki? yaklaşık olarak yani
  • 1 aya kalmaz gelir.
  • dün bende araştırdım o konuyu. patch ile gelicek ama patch'inde çok uzak oldugunu sanmayın. yakında gelicek felan demişler.

Edit : birde adamlar inspect etmedeki interface'i ayarlama ile ilgili problemleri varmış sanırım. çünkü bilindiği üzere Talent'de inspect edebiliyoruz. yani inspect'de bi tab daha açılması söz konusu diyorlar. ve Talent bölümündeki ( N tuşuu ile açılan ) interface ile ilgili birşeyleri yapmaları gerekiyormuş felan felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AchirurA -- 15 Kasım 2008; 21:45:06 >
  • herkes dps olmus zaten hızlı level atlamak icin ,paso generalde tank ve healer aranıyor
    grup bulmak icin 2de bir healer olmak koyuyor tabi para acısından bir an önce cıkmalıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.