Linkini verdiğim bu DUAL XDVDN9131 in-dash cihazı TR'de nasıl çalıştırabilirim fikri olan var mı ? Cihaz ABD, Porto Riko ve Kanada için harita yüklü geliyor... Ama TR/Avrupa için destek yok.
Bu cihazı TR'de tam fonksiyon kullanabilmek için hangi firmanın harita, aplikasyonlarını uygulayabilirim ? Uygun harita ve aplikasyon ile TR'de çalışacağından %100 eminim, ama nasıl olacak ?
Languages Yes English,French,Spanish and English TTS
Map Dimensional Display 2D Perspective North Up
Speed Display Yes
Search Options Address City Favorites Home Intersection Point on Map Point-of-Interest (POI) Name Point-of-Interest (POI) Vicinity Points-of-Interest (POI) Category Recent (Previous) Searches Zip Code
Map Source Built-In Flash Memory
Text-to-Speech Yes, English
Points of Interest 2 Million
Cihazla birlikte gelen, belki de üzerine takılı olan "harita güncellemeleri için SD kart" var mı? (içinde "_SWUP_" ve/veya "GOGO" klasörleri olmalı) Cihazın menülerinde bir "dosya yönetici" var mı? Bunlardan biri varsa belki yardımcı olabilirim. Öncelikle harita formatını görmek gerek. Ondan sonra haritayı nereden alabilirsiniz ona bakarız.
veya cihaza bir kabloyla falan (usb) bağlanmak mümkün mü? Cihaz dahili belleğine bir şekilde ulaşabilirseniz daha sağlıklı yönlendirmeler yapabilriz.
Cihazı henüz satın almadım ama almayı düşünüyorum. Sizde bu cihazın navigasyonunun TR'de çalışacağını düşünüyorsunuz anladığım kadarı ile
Ok, önce bi satın alayım, sonra karıştırırız
Not: Cihaza yüklenecek haritalar SD kart ile geliyormuş..
quote:
Orijinalden alıntı: HGT
Cihazı henüz satın almadım ama almayı düşünüyorum. Sizde bu cihazın navigasyonunun TR'de çalışacağını düşünüyorsunuz anladığım kadarı ile
Ok, önce bi satın alayım, sonra karıştırırız
Not: Cihaza yüklenecek haritalar SD kart ile geliyormuş..
Türkiye haritalarıyla çalışacağı garanti değil. Bence almadıysanız uzak durun. Elinizde bir şekilde bir yerdengelen ürün var sanmıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme