Şimdi Ara

Dualarınıza ihtiyacımız var... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Merhaba,

Kız arkadaşım takayasu hastası. Yani damar romatizması. Bu hastalık yüzünden kortizon kullanıyor. Yaklaşık 4 yıldır sürüyor bu. Son zamanlarda damarları tıkanmaya başladı. Bir koluna giden damar %100, beyine giden damar %85 tıkalıydı. Açmak için 8 er cmlik stent takıldı. Zorlu fakat başarılı geçti.
    Şimdi ise şah damarında pıhtılaşma meydana geliyor. Kanı sulandırmak için ilaçlar veriliyor ancak daha fazla verilemiyor beyin kanaması riski var. Pıhtı beyine giderse felç kalabilir. Çok zor bir dönemdeyiz. Dualarınıza ihtiyacımız var. Bir Allah şifa versin sözünüz bile derman olabilir bize. Lütfen bunu esirgemeyin. Allah hepinizden razı olsun...

allah yardımcınız olsun allah dermansız dert vermesin kardeşinize günde 3 bardak alıç çayı içirin kanı sulandırır iyi gelir. aktarlarda bula bilirsiniz kalp hastalarına tavsiye edilir genelde ama alıç bitkisi bütün damar ahstalıklarına iyi gelir inaşşallah allah şifasını verir

SAKİN SAKİN BOYLE BİR SEY YAPMAYİN!!!!!

arkadaslar, takayasu ciddi bir rahatsizliktir.. zaten kendileri de muhtemelen bir fakultede kontrol altindadir.. kan sulandirici ilaclar kullanan kisilere daha cok kan sulandirici tavsiye etmeyin.. bu ne curet bu ne cahillik anlamak mumkun degil beyin kanamasi mi gecirtmek istiyorsunuz..

• Arkadaşlar herkese cevap yazamıyorum ama her mesajınızı okuyorum. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
    Kendisi şuan fakültede evet. Hatta şuan heyet toplanacakmış ne yapabiliriz diye. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Allah kimseye göstermesin böyle bir acıyı...
  • Yüce Rabbim şifalar versin.
  • Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.
  • yüce rabbim acil şifalar versin.çok geçmiş olsun.rabbim kullarına dert veripte derman aratmasın,dertli kullarınıda dermansız bırakmasın inşaallah.hasta kullarına acill şifalar versin.hastalığın her türlüsünü bizlerden uzak etsin inşaallah.
  • Allah şifa versin.Bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.
  • Allah hayırlı şifalar versin inş. Hastalık hasta içinde yakınları içinde büyük bir imtihandır Allah yar ve yardımcınız olsun.
  • Allah(c.c.), yâr ve yardımcısı olsun..
  • Allah acil şifalar versin.
  • Zamanında seninle aynı şeyleri yaşamış biri olarak Allah umarım kız arkadaşına şifa verir...
  • Allah yar ve yardımcınız olsun. - Acil şifalar.
  • Rabbim, şu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hurmetine tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin. Amin
  • Allah acil şifalar versin, umarım remisyona girer de uzunca bir süre rahatlarsınız..
  • Allah yardımcınız olsun kardeş inşallah en kısa zamanda iyleşir kardeşimiz.
  • Allah sifa versin.
  • Allah şifa versin en yakın zamanda iyi haberler bekliyoruz , Dayanılması güç bi durum ... İnsanın sevdiğini o halde görmesi ve elinden bişey gelememesi gerçekten güç bi durum acil şifalar dilerim ...
  • Allah şifa versin kardeş.
  • Dostum. Tvde Cuma duası yapılıyordu, senin arkadaşın içinde dua ettim. allah yardım etsin. Duamız kabul olsun
  • Şu mübarek Cuma günü Rabbim yardımcısı olsun kardeşimizin.Şifalar versin inşallah.
  • Allah acil sifalar versin kardesim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.