Şimdi Ara

Dualboxing veya multiboxing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dual veya multi boxing için bildiginiz ucretsiz programlar varmı "keyboardcaster" disinda

• bu olay en son yasaktı ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fameiname

bu olay en son yasaktı ama..

tamamen yasal.hatta adamlar rahat rahat programın reklamını yapıyorlar.hatta 100lerce kişiye streamden canlı yayın yapan var
  • Nedir bu olay tam olarak?
  • quote:

bu olay en son yasaktı ama..

yasak olurmu rated bgler arenalar multiboxçılarla dolu..
    9 DK + bir druid veya pala setupları çok popüler.. 2x howlingblast, 1 frost strike atıp cd bile açamadan indiriveriyorlar..
  • tbc de en son 5 shamnanı multi bow yapıp solo dungen + bg lerde lava burst ile one shot attıklarında yasaklandı die biliyorum
  • quote:

tbc de en son 5 shamnanı multi bow yapıp solo dungen + bg lerde lava burst ile one shot attıklarında yasaklandı die biliyorum

tbcde lavaburst attılar diyosun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silkroad map pk2 ile ilgili
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

tbc de en son 5 shamnanı multi bow yapıp solo dungen + bg lerde lava burst ile one shot attıklarında yasaklandı die biliyorum

tbcde lavaburst attılar diyosun?

tbc de populer olan classdı shamanlar. o zamanlarda göze batıp, herkes kullanmaya başladı. lava burst olayı LK da.AV de 5 shaman fs+lb aynı target'a. o zamanlardan sonra multibox görmedim bg lerde.
  • Beyler bahsettiğiniz şey ne oluyor acaba?
  • Ben suan dualboxing le raf kasiyorum herşey gayet tıkırında yasak fln degil ama cok araştırıp okuyup ondan sonra başlamak gerek programlar paralı zaten hiçbir sekilde crack veya ucretsiz bulma yolu yok. Ogrendikten sonra herşeyi yaptiginizda zevkli ama iyi bir pc niz olmasi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Beyler bahsettiğiniz şey ne oluyor acaba?

tek bilgisayardan birden fazla(genelde 5) account açarak beraberce oynamak işte :)
    Yukarda da dendiği gibi 5x shaman ya da 4x dk + 1 healer olucak şekilde ortalığın anasını ağlatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Ben suan dualboxing le raf kasiyorum herşey gayet tıkırında yasak fln degil ama cok araştırıp okuyup ondan sonra başlamak gerek programlar paralı zaten hiçbir sekilde crack veya ucretsiz bulma yolu yok. Ogrendikten sonra herşeyi yaptiginizda zevkli ama iyi bir pc niz olmasi gerekir.

Hepsini aynı PCdenmi açıyorsun ? aynı anda kaç karakterle oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

tek bilgisayardan birden fazla(genelde 5) account açarak beraberce oynamak işte :)
    Yukarda da dendiği gibi 5x shaman ya da 4x dk + 1 healer olucak şekilde ortalığın anasını ağlatıyorlar.

4dk + healer oldukça başarılı ama benim aklıma yatmayan melee classlar bir şekilde dagıldıgında nasıl topluyorlar.. ranged ters dönmedikçe bir şekilde vurur ama ya meleeler? biz 4dk geldiginde ortalarına geçip dağılmaları için fear atıyoruz.. Sonra genelde toparlayamıyorlar, sırayla kesiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

4dk + healer oldukça başarılı ama benim aklıma yatmayan melee classlar bir şekilde dagıldıgında nasıl topluyorlar.. ranged ters dönmedikçe bir şekilde vurur ama ya meleeler? biz 4dk geldiginde ortalarına geçip dağılmaları için fear atıyoruz.. Sonra genelde toparlayamıyorlar, sırayla kesiyoruz..

Hocam onların bir taktiği var.Druidlerin aoe silence'ini koydun mu hareket edemiyorlar.Frost dk'lar spell based ya
    Ya da BE varsa Arcane Torrent basıyor.O anda indirdiniz indirdiniz yoksa gg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.