Şimdi Ara

Dualshock 3 'ümü parçaladım ...!! (SSLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Analog sticklerine 5lira veririm benimkilerin orası parçalandı da
  • cana geleceğine mala gelsin
  • allah rahmet eylesin kaçta kalkıyor merhumun cenazesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Analog sticklerine 5lira veririm benimkilerin orası parçalandı da

Sesli güldüm yakında konsolu da kırarsın umarım ss leri beklerız
  • tamir ettirt hani nasıl kırmışsan direk tam üstünü ortadan çizgi gibi bende kırdım ama genelde fırlatırım duvara yere fln ama hiç böyle olmuyordu genelde parçalanıyordu bende
  • kardeş bence sen ona gittigidiyordan felan bir dualshock kasası al sonra da bir tamirciye ver

arkadaşlar gamepadi sinirlenince fırlatanlardasanız gamepad lere silikon kılıf almanızı öneririm böylce hasar almaz
  • Sesli guldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

kardeş bence sen ona gittigidiyordan felan bir dualshock kasası al sonra da bir tamirciye ver

arkadaşlar gamepadi sinirlenince fırlatanlardasanız gamepad lere silikon kılıf almanızı öneririm böylce hasar almaz

yokya slikon kılıf yetersiz geliyor mesela online'da bu çok oluyordu ..ne çok tabi söv söv biyere kadar dayanamayınca fırlatıyorsun oda kesmiyorsa yerden alıp 3 4 kere daha fırlatıyorsun vs. yani onun kurtuluşu yok kırılacak o yani

• kardeş ne yaptın sen yaaa
  • naptın sen kardeş, ama sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRUCE LEE_ -- 23 Ağustos 2011; 14:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe

quote:

Orijinalden alıntı: benis

kardeş bence sen ona gittigidiyordan felan bir dualshock kasası al sonra da bir tamirciye ver

yokya slikon kılıf yetersiz geliyor mesela online'da bu çok oluyordu ..ne çok tabi söv söv biyere kadar dayanamayınca fırlatıyorsun oda kesmiyorsa yerden alıp 3 4 kere daha fırlatıyorsun vs. yani onun kurtuluşu yok kırılacak o yani

biraz polyanna olacaksınız hocam benim gibi. insanı paranoyak yapabilen ac: brotherhoodun multisini oynuyorum bu aralar. ölünce bile basıyorum kahkahayı ya da helal olsun be falan diyorum adama. sadece eğlenmeye odaklanıyorum yani bu şekilde her daim param yerli yerinde

• Ben Teknosa'dayken alt katmanı çıkık, R2,L2,L1 çıkık, D-Pad çıkık açıkçası çok çıkık bir Gamepad gördüm. Elime aldığım anda ''Bu ne lan?'' imgeleri kafamda döndü resmen dokunmasınlar diye aleti mühürlemişler veya biri biraz fazla dokunmuş.
  • Yorumlarla beni bitirdiniz yaaa

@quanch
    Analog sticklerine 5lira veririm benimkilerin orası parçalandı da

Bu arada geçmiş olsun kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 23 Ağustos 2011; 18:40:32 >

• kol ds3 mü sixaxis miydi
    arkadaşım parçalar halen duruyorsa ben satın alıyım.
    sen fiyat söyle uygun olursa alayım
    bana sorarsan ben 10 tl veririm.

• Bana da oluyor aynısı peste, son dakikalarda gol yiyince kolu tam fırlatıcam aklıma geliyo, para yok bişey yok nasıl yeni kol alıcam falan. tabi bi saniye içinde oluyo bunlar sonra vazgeçiyorum kolu sıkıyorum yatağa yumruk atıyorum geçiyo ama ps2de az kol kırmadım
  • Gecmis olsun,bu tarz konulari "Konu disi" bölümüne acin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.