Şimdi Ara

Dualshock 4 analogu soyuluyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xoe

Bir kaç partiden sonra malzemesini değiştirirler.

Ama ilk alanlara haksizlik olur. Ben iade talep ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTSC'ler 15-28 gün önceden çıktığı için problem daha önce başlamıştır.

PAL'de de aynıdır bence. Analog yüzeyi pek tekin gelmemişti zaten.

Şu korumalar bugün gelecek, bakalım ergonomiyi bozmaz inş.

https://vine.co/v/hEr3DrEIwip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Aralık 2013; 7:36:51 >
  • 10 gün oldu geleli cihaz NTCS. şuan bi soyulma yok. Olursa bize de grip it yolları görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Hocam cihaz Ntsc mi Pal mi ?

Amerikadan aldim heralde ntsc oluyor pal almandi. Ama ne alakasi var ki?

Sikayetleri hep Ntsc kullananlardan duydum. Ilk uretilenler sanirim.

Pal Avrupa cihaz kullanip sikayeti olan var mi arkadaslar?

arkadasa katiliyorum cunki ds4 ntsc( yani amerika ) ureyimleri cin isi arkasinda made in china yaziyor ama pal (avrupa ve asya) bunlar japon isi arkasinda made in japon yaziyor fark elbetteki bundan kaynaklaniyor

• KRML_KNN kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgisi yoktur bence cunku Pal olupta Çin uretimi cihaz var. Bence ilk parti Ntsc lerde boyle bir durum var. Hem erken uretim hem ilk piyasaya cikan. Eger Pal konsollarda da sikayet varsa o zaman baska. :)

• http://www.heryerdeyokuz.biz/GRIP-IT!-ANALOG-CONTROL-STICK-COVERS_u_r_n_84.htm

Bunları uyguladım. Fena değil.
    Siyah olanları taktım; normal haline göre kaygan oldu, ama alışılır. Parmak az kayıp gene tutunuyor.

Aşınma problemi yaygın değilse, tekrar çıkarırız. Heyecanla saatlerce Fifa oynayan biri değilim zaten, zorlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Aralık 2013; 15:23:14 >
  • Türkiye'ye gelen ilk partiden aldım. Yaklaşık 10 gün önce soyulmaya başladı sol analog. Şu anda kopmalar, yırtılmalar başladı. Koruyucu aldım ama henüz elime geçmedi maalesef. Yedek kol alacağım, onu korumayla kullanıp elimdekini Vatan Bilgisayar'a makinenin faturasıyla birlikte götüreceğim değişim için. Bakalım sonuç ne olacak...
  • arkadaşlar analog coverı tercih edebilirsiniz sözlükte satan sağlam arkadaşlarda var 2 çifti en fazla 10 lira bitane alın takın bence ps4 gelince bende alcam bi tane, gönül isterdeki alıp rahat rahat kullanalım senelerce ama yapacak bişey yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amator ruhlu -- 22 Ocak 2014; 17:46:26 >
  • Arkadaş burada satıyor.Bende aldım bu akşam kargom gelir görüşleri belirtirim

http://forum.donanimhaber.com/m_85772992/f_//tm.htm#86847842
  • Ya arkadaş terletmesin diye 5 günde soyulan kumaşmı olur ?Saturn'e denemeye gitmiştim abi analogun üstü boş dedim kemirdiler mi ne ? Hiç bişi yok ya
  • Ben kontrol freekten hem analogu korusun hemde isabet oranimi artirsin diye yesil olanlardan aldim elime gecince bilgilendiririm sizi

• Gayette rahat bence
     Dualshock 4 analogu soyuluyor Dualshock 4 analogu soyuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Gayette rahat bence
     Dualshock 4 analogu soyuluyor Dualshock 4 analogu soyuluyor

hacı kılıfları nerden aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpper001 -- 23 Ocak 2014; 9:40:09 >

• Ülkemize gönderilen 2 Part'ta MADE IN CHINA.Kalitesiz yani ama Amerika'dan geldiyse hiç bir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Gayette rahat bence

hacı kılıfları nerden aldın

http://forum.donanimhaber.com/m_85579639/f_//tm.htm#85579639
    forumdan güvenilir bir arkadaş

• Nasıl temin edebilirim? Güvenilir ve çabuk kargo yapabilen bir site biliyor musunuz arkadaşlar?
  • quote:

Alali kac gun oldu abimin kontrolcusunun sol analogu bozulmaya basladi. Internettede herkes ayni problemi yasiyormus. Sonynin acilen tum kontrolculeri toplatip yenisini yollamasi lazim. Biz bu kontrolculeri en azindan birkac sene kullanalim diye aldik

Gavur malı gibi kullanırsanız soyulur tabi. 4 aydır çizik bile yok benim dualshock'ların analoglarında.

2 DualShock var. Toplam 4 analog. 0 çizik

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

quote:

Alali kac gun oldu abimin kontrolcusunun sol analogu bozulmaya basladi. Internettede herkes ayni problemi yasiyormus. Sonynin acilen tum kontrolculeri toplatip yenisini yollamasi lazim. Biz bu kontrolculeri en azindan birkac sene kullanalim diye aldik

Gavur malı gibi kullanırsanız soyulur tabi. 4 aydır çizik bile yok benim dualshock'ların analoglarında.

2 DualShock var. Toplam 4 analog. 0 çizik

Napalim nazikce hafiften bastirmadanmi oynayalim, hem zaten gavur mali

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu koruyucular randımanlı oluyor mu peki, koruyor mu gerçekten?

koruyor ozellikle 1-2 ay sonra cikarip baktim soyulmus mu diye ilk aldigim gun gibiydi ayrica oyuna da bir etkisi yok yani gec algilama gibi seyler olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.