Şimdi Ara

Dualshock'a klavye desteği!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft'un Xbox 360'a çıkarttığı chatpad'in bir benzerini Sony Playstation 3 için duyurdu.
    Dualshock'un USB girişinden bağlanacak olan klavyenin ayrıca bir touchpad fonksiyonuda bulunuyor.
    Şimdilik touchpad fonksiyonu hakkında bir bilgi verilmedi.
    Leipzig'in ilerleyen günlerinde daha fazla bilginin duyurulacağını düşünüyoruz.

http://www.psu.com/media/articles/PS3keypad_psu.jpg

http://www.psu.com/media/articles/PS3_KeypadController_psu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 25 Ekim 2008; 23:35:32 >

• aylar öncesinden verildi
  • olsun benim gibi yeni gorenler olabılır
  • Ne güzel.Sanki babanın yeri.Olsun filan...
  • Ben yeri goruyorum hos ve guzel birseye benziyor tuslarin boyutlarina ve sekillerine alismak biraz zaman alicaktir ama yindede iyi bir dusunce olmus hic ayri klavye falan takmaniza gerek yok
  • yasakmı paylasım yapmak babamı falan ne karıstırıyosun rahmetlı adamı ayıp bende burayı sevıyeli bı forum sanmıstım seviyesizlerle doluymus insan ol bıraz senin ananın forumumu babamı karıstıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 25 Ekim 2008; 23:49:51 >
  • Eline sağlık hocam,güzel paylaşım.Hakikaten kullanışlı bir alete benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: klcsln

yasakmı paylasım yapmak babamı falan ne karıstırıyosun rahmetlı adamı ayıp bende burayı sevıyeli bı forum sanmıstım seviyesizlerle doluymus insan ol bıraz senin ananın forumumu babamı karıstıyosun

yasak değil fakat bir konuyu 6.kez paylaşınca suyu çıkıyor.ondan söyledim.ilk önce sorgula sonra konuş
  • ya tamam kardeşim bezdirmeyin insanı sanki fazladan konu olunca sizden vergi alıyorlarmış gibi ...
  • Konu daha önce verildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.