Şimdi Ara

Dualshock4 Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kablolu normal çalışıyo Dualshock 4 kablosuz ilk bağlanıyo sonra kapanıyo pili düşük diyo bende dinlenme moduna bırakıyorum şarj olması için bir kez yavaş yavaş sarı ışık yanıp sönüyo Dualshock4 bende bıraktım öyle 1saat oldu yine aynı Yardım edermisiniz Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex67 -- 13 Ocak 2016; 21:27:44 >

• 2 senedir iki adet ds4 kullaniyorum. Sarj bittikce kollari degistirerek kullanmaktayim. Yalnizca bir tanesinde R2 tusu bozuldu. Ortalama gunluk yarim saat oynama suresi diye dusunuyorum. Cihaziniz Sony Eurasia garantiliyse ve kolun arkasindaki seri numarasi silinmemisse ve servis ile paylasabilirseniz yardimci olurlar. Ancak numara silinmisse ve not etmemisseniz, yeni bir batarya ile kendi imkanlarinizla degistirmenizi tavsiye ederim. Ben R2 tus degisimi icin servise 50 tl odedim. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

2 senedir iki adet ds4 kullaniyorum. Sarj bittikce kollari degistirerek kullanmaktayim. Yalnizca bir tanesinde R2 tusu bozuldu. Ortalama gunluk yarim saat oynama suresi diye dusunuyorum. Cihaziniz Sony Eurasia garantiliyse ve kolun arkasindaki seri numarasi silinmemisse ve servis ile paylasabilirseniz yardimci olurlar. Ancak numara silinmisse ve not etmemisseniz, yeni bir batarya ile kendi imkanlarinizla degistirmenizi tavsiye ederim. Ben R2 tus degisimi icin servise 50 tl odedim. Bilginize...

Sıfır aldıhım PS4 Böylemi oldu ya saol vermicem servise kablolu calısıyo
  • quote:

2 senedir iki adet ds4 kullaniyorum. Sarj bittikce kollari degistirerek kullanmaktayim. Yalnizca bir tanesinde R2 tusu bozuldu. Ortalama gunluk yarim saat oynama suresi diye dusunuyorum. Cihaziniz Sony Eurasia garantiliyse ve kolun arkasindaki seri numarasi silinmemisse ve servis ile paylasabilirseniz yardimci olurlar. Ancak numara silinmisse ve not etmemisseniz, yeni bir batarya ile kendi imkanlarinizla degistirmenizi tavsiye ederim. Ben R2 tus degisimi icin servise 50 tl odedim. Bilginize...

BEnimde r2 tuşu bozulmuştu basılı kalıyordu.içini açtığımda telin yanındaki plastiğinin kırıldığını gördüm

gitti gidiyordan kargo dahil 5 liraya yeni tuş alıp kendim yaptım.

Servislere bu kadar para kaptırmaya gerek yok...

(Tabi benim cihaz usa den gelme.garanti gidecek derdim yok rahatça sök tak yapıyorum)

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Sefim pratikce cozmussun sen, ancak bir sene kadar once forumda arastirip konuda acmistim malesef hic kimseden boyle bir tavsiye alamamistim. Mecburen 50 lira odedim. Bunun yani sira, servis kolun icindeki sarj slotundan boarda uzanan kabloyu yanlis kivirmis ve sarj problemi olusuyordu. Kendim acip birde duzeltmek zorinda kalmiatim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sefim pratikce cozmussun sen, ancak bir sene kadar once forumda arastirip konuda acmistim malesef hic kimseden boyle bir tavsiye alamamistim. Mecburen 50 lira odedim. Bunun yani sira, servis kolun icindeki sarj slotundan boarda uzanan kabloyu yanlis kivirmis ve sarj problemi olusuyordu. Kendim acip birde duzeltmek zorinda kalmiatim :)

Telefon şarj aletiyle denedim şarj olmaya başladı ancak ps kablosu ne pc"de şarj ediyo nede ps"de bu kabloda bi sorun olduhu anlamınamı geliyo yenisinimi alim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

quote:

BEnimde r2 tuşu bozulmuştu basılı kalıyordu.içini açtığımda telin yanındaki plastiğinin kırıldığını gördüm

gitti gidiyordan kargo dahil 5 liraya yeni tuş alıp kendim yaptım.

Servislere bu kadar para kaptırmaya gerek yok...

(Tabi benim cihaz usa den gelme.garanti gidecek derdim yok rahatça sök tak yapıyorum)

Telefon şarj aletiyle oluyo şarj şuan ps kablosu pc ve ps"de şarj etmiyor bu kabloda sorun olduhu anlamınamı geliyor?

• up
  • DS4'ün arkasındaki reset tuşuna basmayı deneyin. İğne ile basabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

DS4'ün arkasındaki reset tuşuna basmayı deneyin. İğne ile basabilirsiniz.

evt bastım kablo bozukmus yeni kablo alıcam teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.