Şimdi Ara

Dubai'den Gelecek İphone 4s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

görüntülü konuşmayı sadece facetime üzerinden yapamazsın o kadar. yoksa skype gibi birçok program ile görüntülü konuşma yapamazsın. facetime sadece apple ürünleri arasında konuşmayı destekler. fazla bir şey kaybetmezsin. simfree oluyor oradan gelen cihazlar. jailbreak unlock vs yapmana fa gerek kalmaz. şimdiden hayırlı olsun

Allah razı olsun daha iyileri hepinize olsun inşLL. engin bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..

ne demek. sizde sağolun. iyi günlerde kullanırsınız inşallah. iyi forumlar

Teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum..

MErhaba,

Şİmdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende benzer cihazı getireceğim. Acaba size ne kadara mal oldu?

valla hocam ne yalan söyleyim bi arkadaşımız getiriyor cihazı. 1.400 TL bende getirt dedim.. ama karttan çektirmiş sanırım karta geçtikten sonra dirhem kuru ne ise ondan isteyecek benden parasını. ha o da ne olur 50 TL aşağı 50 TL yukarı ne ise o..

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

görüntülü konuşmayı sadece facetime üzerinden yapamazsın o kadar. yoksa skype gibi birçok program ile görüntülü konuşma yapamazsın. facetime sadece apple ürünleri arasında konuşmayı destekler. fazla bir şey kaybetmezsin. simfree oluyor oradan gelen cihazlar. jailbreak unlock vs yapmana fa gerek kalmaz. şimdiden hayırlı olsun

Allah razı olsun daha iyileri hepinize olsun inşLL. engin bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..

ne demek. sizde sağolun. iyi günlerde kullanırsınız inşallah. iyi forumlar

Teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum..

MErhaba,

Şİmdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende benzer cihazı getireceğim. Acaba size ne kadara mal oldu?

valla hocam ne yalan söyleyim bi arkadaşımız getiriyor cihazı. 1.400 TL bende getirt dedim.. ama karttan çektirmiş sanırım karta geçtikten sonra dirhem kuru ne ise ondan isteyecek benden parasını. ha o da ne olur 50 TL aşağı 50 TL yukarı ne ise o..

• Bendede dubaiden gelme iPhone 4s ve official iOS 5.01 kullanıyorum FaceTime var ve çatır çatır çalışıyor yanlış bilgi vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

quote:

quote:

Dubai'den gelen cihazlarda OFW kullanırsan facetime olmadığını biliyorsundur umarım.

o ne demek peki ? OFW ne onu kullanınca ne oluyor facetime ne demek ?

Facetime: iOs cihazları arası ücretsiz görüntülü konuşma servisi.
    Ofw: Offical Frimware
    Cfw: Custom Frimware

Ofw olan jb yapılmamış apple'ın yayınladığı sürüm. Cfwler ise senin veya bir başkasının tarafından editlenerek elde edilmiş iOs sürümü.

Yanıltmayın insanları, hatalı bilgi vermeyin, böyle bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

quote:

quote:

Dubai'den gelen cihazlarda OFW kullanırsan facetime olmadığını biliyorsundur umarım.

Ofw olan jb yapılmamış apple'ın yayınladığı sürüm. Cfwler ise senin veya bir başkasının tarafından editlenerek elde edilmiş iOs sürümü.

http://www.apple.com/ae/iphone/ adresine girerek Fcetime yazan yeri kendiniz okuyabilirsiniz eğer ingilizceniz yok ise.

* FaceTime is not available in the United Arab Emirates.

yani Arap emirliklerinde facetime kullanılabilir değildir.

• @sCandaL3.8,

Senın cihazı ve diğerlerini ben alıp yolladım sanırım :) ----eger Yavuz diye bir arkadaşın varsa tabi---
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

quote:

quote:

http://www.apple.com/ae/iphone/ adresine girerek Fcetime yazan yeri kendiniz okuyabilirsiniz eğer ingilizceniz yok ise.

* FaceTime is not available in the United Arab Emirates.

yani Arap emirliklerinde facetime kullanılabilir değildir.

Hocam iyide burada sadece Apple.ae yada operatörden cihaz alırsanız FaceTime olmaz telefonunuzda. Diğer mağazaların çoğunda FaceTime'ı olan 4S'ler zibil gibi...

• Ozaman onlar Dubaii için üretilen cihazlardan değildir. Farklı ülkelerden getirilmiş cihazdır. Eğer cihaz kodu Arap Emirlikleri için üretilen seri ise Facetime olmaz diyebiliyorum ki Apple.com da bunu söylüyor. Eğer paralel ile adamlar Fransa'dan, Almanya'dan veya çevre ülkelerden cihaz getiriyorlar sa zaten cihazı Fransa veya Almanya'dan almaktan farklı nedir ki ?
  • quote:

Ozaman onlar Dubaii için üretilen cihazlardan değildir. Farklı ülkelerden getirilmiş cihazdır. Eğer cihaz kodu Arap Emirlikleri için üretilen seri ise Facetime olmaz diyebiliyorum ki Apple.com da bunu söylüyor. Eğer paralel ile adamlar Fransa'dan, Almanya'dan veya çevre ülkelerden cihaz getiriyorlar sa zaten cihazı Fransa veya Almanya'dan almaktan farklı nedir ki ?

Nereden geldigi çok da mühim değil, alırken sorup FaceTime varmı yokmu onu öğreneceksiniz hepsi bu. FT olmayışının sebebi:

1- Buradaki operatörlerin altyapısından FT erişimi yok, misal benim eski iP4 İngiltere üstünden FT aktive etmişti.
    2- FT yerel operatörler tarafından kontrol edilemediği için bilgi alışverişi de izlenemiyor. Burada yok öyle yağma, Emirlik adı üstünde... Adamlar BlackBerry'e bile rest çekip tınlamadılar hatta 2gün veri akışını kestiler. Ya kaynak kodunu verirsiniz yada BB'ler çöpe deyince RIM çark edip razı olmuştu...

Ki zaten apple.ae bile hazır stoklu çalışmıyor, sıpariş veriyorsunuz cihaz dışardan temin ediliyor...

• Öyleyse Emirliklerde FT olan cihazlar yasal değil. Ben sonuçta nomal bir cihaza göre söyledim. Yasal olamayan cihazı her ülkede her şekilde alabilirsiniz ona bakarsanız Simlocksuz cihaz satmayan ülkede Simlocksuzda bulabilirsiniz. Fakat bu normalin dışında bir durumdur. Ben sadece arkadaşa gidip oradan cihaz alırsa karşılaşacağı durumu yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

@sCandaL3.8,

Senın cihazı ve diğerlerini ben alıp yolladım sanırım :) ----eger Yavuz diye bir arkadaşın varsa tabi---

yok kardeş sanmıyorum.. Mahmut diye bi abim getirdi sağolsun..

Durun dövüşe kavgaya nizaha gerek yok abi cihaz geldi dün itibariyle.Pasaporta imeisi kayıt edilmiş.."Yolcu beraberinde gelen cihaz" diye yazıyor sorgulamada.
    Bu FaceTime olayını nerden nasıl kullanıyor onu bi söyleyin yapayım olay açığa kavuşsun abicim :))
  • ayarlar-facetime acıp
    rehberden birini arayın yazıyor zaten
    onda da acık olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 2 Mart 2012; 21:43:12 >
  • Arkadaş cevaplamamış olup olmadığını ama ben de 5 gün önce Dubai den gelme bir iphone 4s kullanıyorum ve FaceTime yok. ama bana telefonu getiren arkadaş 2 tane daha getirmişti onların telefonlarında var.
    Üretimlerini felan incelemedim ama Onların kutuları benim kutudan daha büyüktü tek ayrım bunu fark edebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ayarlar-facetime acıp
    rehberden birini arayın yazıyor zaten
    onda da acık olması lazım.

evet dün akşam itibariyle denedim facetime yok :S nasıl gelecek nerden getirecez ne yapmamız lazım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEnqin

Arkadaş cevaplamamış olup olmadığını ama ben de 5 gün önce Dubai den gelme bir iphone 4s kullanıyorum ve FaceTime yok. ama bana telefonu getiren arkadaş 2 tane daha getirmişti onların telefonlarında var.
    Üretimlerini felan incelemedim ama Onların kutuları benim kutudan daha büyüktü tek ayrım bunu fark edebildim.

arkadaşım bana gelen cihazın kutusu da büytük bence onunla alakası yoktur sanmıyorum yani. kutu büyük ama facetime yok :S
  • arkadaslar merhaba foruma yeni üye oldum yarın dubaiye gidicem fakat burdan arastırdıgım kadarıyla ordaki 4s fiyatlarına dair net bir bilgi bulamadım oraya gittigimde nerden almalıyım en fazla ne kadar fiyat soylerler orda apple store var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan425

arkadaslar merhaba foruma yeni üye oldum yarın dubaiye gidicem fakat burdan arastırdıgım kadarıyla ordaki 4s fiyatlarına dair net bir bilgi bulamadım oraya gittigimde nerden almalıyım en fazla ne kadar fiyat soylerler orda apple store var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

o kadar detayını bilmiyorum ama bana 1.330 TLye mâl oldu fiyat öyle genelde de öyledir orada..
  • peki dubaide nerden aldınız acaba ve heryerinde o fiyata mı dubainin cunku 1330dan fazlaysa türkiyedede bulunabilir o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan425

peki dubaide nerden aldınız acaba ve heryerinde o fiyata mı dubainin cunku 1330dan fazlaysa türkiyedede bulunabilir o fiyata

ben almadım..getirttim kardeş.. nerden aldılar nasıl aldılar bilgim yok yani..dirhem kuru kredi kartına yansıdıktan sonra bana borcumu söyledi bende ödedim.
  • umarım bende en fazla 1330 a bulabilirim tessekur ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.