Şimdi Ara

dubaiden xperia z alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dubaiden mart ayı sonunda xperia z (beyaz) aldım.Telefonum c6602 model.son gelen güncelleme "10.3.A.0.423" gelmedi.dubaiden c6603 alan arkadaş var mı?
    varsa güncelleme geldimi?

• benim xz de dubaiden mart ayında çıkışı yapılan c6602 ama hala güncelleme yok bekliyoruz..
  • internetteki yazılanlardan anladığım kadarıyla güncelleme sadece c6603 lere gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibram_e

internetteki yazılanlardan anladığım kadarıyla güncelleme sadece c6603 lere gelmiş

ne yani c6602 lere 4.2.2 gelmeyecek mi
  • c6602si olupta güncelleme gelen yok.baksana kimse cevap yazmamış
  • aynen öyle bu gidişle dayanamayıp flaşlayacam ben
  • ben flaşlamayı bilsem yapıcam zaten c6603 romu yükliyeceğim.LTE özelliği gelebilir. arkadasım note 8 telefonuna üst versiyon romu yükledi telefon değişti.Önceden sadece 3g internet ve mesaj desteği vardı artık bu özelliklere ek olarak arama ve aranma özelliğide geldi.*#*#7378423#*#* ile girilen info menüsünden service info içindeki configuration kısmında telefonun desteklediği sebekeler var.oraya lte bantları gelicekmi onu merak ediyorum.
  • Benim Cihazda Yurt Dışı C6603 Bende Güncelleme Gözükmüyor Bende Bekleyenlerdenim Ancak Bi Tanesi Çıkıpta 6602 Almayacak Diyor Sebebini Nedenini Belirtmeden Sözün Özü Şu Bizler Ne Yapabiliriz Hangi Ülkeden Çıkış Yapmış Cihaz Nasıl Avrupa Çıkışlı Gösterebiliriz Güncellemeleri Daha Erken Alabilmek İçin Bunları Yazan Yok İşte
  • bir gelişme yok değil mi arkadaşlar hala gelmedi bana c6602 kullanıyorum
  • Var mı gelişme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemeyin :) Flashtool İle Yükleyin :)
  • Arkadaşım güzel demişsin ama şu an öyle bir imkanım yok eğer telefon üzerinde bir uygulama ile yükleyebiliyorsak olur
    şu an bilgisayar yok yanımda
    yurtdışında çalışıyorum
    internet altyapısı zayıf

• quote:

Orijinalden alıntı: ibram_e

dubaiden mart ayı sonunda xperia z (beyaz) aldım.Telefonum c6602 model.son gelen güncelleme "10.3.A.0.423" gelmedi.dubaiden c6603 alan arkadaş var mı?
    varsa güncelleme geldimi?

hocam sorun olmazsa nerden aldınız kaça aldınız?
  • dubaiden nisan ayında 650 $ a almıştım. c6602'ye hala güncelleme gelmemiş ben c6603 romu yükledim şu anda çok memnunum.Neden daha önce yüklemedim diye dövünüyorum. Tavsiye ederim sağlam bir rom yüklemenizi. LTE özelliği geldimi gelmedimi bilmiyorum.Telefonun mobil şebekeler bölümüne LTE/ WCDMA / GSM seçeneği geldi ama avea 4g desteklemediğinden şimdilik deneyemedim ama lte seçildiğinde herhangi bir hata vermiyor!!!!
  • Usta güncellemeyi nasıl yaptın biraz açar mısın?4.2.2 firmwaresinin dosya boyutu ne kadar?hangi ülke romunu yükledin?

• türkiye romunu yükledim 730 mb romun bilgisayardaki büyüklüğü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.