Şimdi Ara

DUBAİMİ RUSYA UKRANYA GEZİSİMİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyaım var şeker bayramından sonra yurtdışı gezisi düşünüyorum dubaiyemi gitmeliyim yoksa rusya ukranyamı yapmalıyım 6 gün düşünüyorum tatili.bundan önce 2 ay önce singapur malezya ve endonezya gezisi yaptım ilk yurtdışı gezimdi.iki ülkede ne kadar bütçe gerektirir.gezilecek eğlenecek yerleri hangisinde iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim

• Ne bulmak istiyorsunuz bu gezide o önemli. Birbirinden farklı yerler. Ukrayna Rusya benzer birbirine ama dubai başka bir yer .

Ukrayna Rusya krizi çözülmediği sürece Ukraynaya gitmek sakat olabilir haberiniz olsun .
  • Hayata bakis acinizi bilmem fakat Rusya heryerinden sanat fiskiran bir ülkedir Moskova Petersburg gezilebilir güzel yerlerdir. Dubai sahsen kendi adima Rusya ile kiyaslamam
    Cape town -Fas- Lübnan da düsünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 9 Mayıs 2014; 16:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyaım var şeker bayramından sonra yurtdışı gezisi düşünüyorum dubaiyemi gitmeliyim yoksa rusya ukranyamı yapmalıyım 6 gün düşünüyorum tatili.bundan önce 2 ay önce singapur malezya ve endonezya gezisi yaptım ilk yurtdışı gezimdi.iki ülkede ne kadar bütçe gerektirir.gezilecek eğlenecek yerleri hangisinde iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim

Sadece bu seçenekler içinden düşüneceksen bakış açınız ne olursa olsun RUSYA. Sebepleri de bence tercihe göre değil, gayet rasyonel, şöyle ki;

Ukrayna'da siyasi kriz hâlâ sıkıntılı.
    Dubai'yi kimseye hiçbir şey için tavsiye etmem ama burada önemli olan o değil, seçeneğe almışsanız istiyorsunuzdur, 2014 Ramazan bayramında çooook sıcak olur orası.
    :)

• 2 şehir için bende düşünmüştüm.Ukrayna ve Rusya da polislerin sorun çıkarttığını okudum bir çok gezi yazısında..Ben Dubai seçtim hem yeni yerler görme düşüncei hemde gitmişken elektronik bişeyler almak için ;-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuzey Kore Gezim( soru-cevap)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.