Şimdi Ara

Dublajım : Dünyanın en iyi ''öğreten'' öğretmeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalga dublaj takımının konya aksanlı videolarına benzemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostSoldieR-78

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Ezberlemeye çalışmıştım bunu

Ben sakemde küçük çocuklara ing dersi verirken yapmıştım bunu bu yaz fena havan olur benden söylemesi

Düşünsene çocuklardan biri kalkıp "heheheeey i know this , this is from person interest sucker" dese ne rezil oluruz

• Sağol dostum...
  • quote:

quote:

quote:

Ezberlemeye çalışmıştım bunu

Ben sakemde küçük çocuklara ing dersi verirken yapmıştım bunu bu yaz fena havan olur benden söylemesi

Düşünsene çocuklardan biri kalkıp "heheheeey i know this , this is from person interest sucker" dese ne rezil oluruz

Beşinci sınıf çocuklarıydı o yüzden rahattım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Bu ne la matematik sever olarak matematikten soğudum

Neden söyledikleri doğru değil mi?Bana mantıklı geldi

Bencede ghostsağdier-78 doğru söylüyor.
  • Elinize, ağzınıza sağlık ama neyine hayran kaldığınızı anlayamadım bu konuşmanın, kızın "nerede kullanacağız" sorusuna hiçbir cevap verilmemiş. O kızın felsefi bir cevap istediğini sanmıyorum. O sayının işe yaradığı yüzlerce kullanım alanı varken böyle bir cevap tatmin edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mShakespeare

Elinize, ağzınıza sağlık ama neyine hayran kaldığınızı anlayamadım bu konuşmanın, kızın "nerede kullanacağız" sorusuna hiçbir cevap verilmemiş. O kızın felsefi bir cevap istediğini sanmıyorum. O sayının işe yaradığı yüzlerce kullanım alanı varken böyle bir cevap tatmin edici değil.

Kız sanırım günlük hayatta ne işimize yarayacak diye ima ediyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Bu videoyu indirip,kesip montajladım

• Ben hiç bir şey anlamadım.
  • quote:

quote:

Değil pinin basamaklarının random olup olmadığını bilmiyoruz, dolayısıyla her şeyi barındırması kesin değil. belli bi basamaktan sonra sürekli 05050505 diye de devam edebilir.
  • Kendini hiç tekrar etmeyen bi kombinasyondan oluşuyo diyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostSoldieR-78 -- 3 Şubat 2014; 19:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

quote:

Değil pinin basamaklarının random olup olmadığını bilmiyoruz, dolayısıyla her şeyi barındırması kesin değil. belli bi basamaktan sonra sürekli 05050505 diye de devam edebilir.

Haci bence tekrar etmezHala devam ediyorlar mı yazmaya?Takip edebiliyor muyuz acaba bir yerden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Elinize, ağzınıza sağlık ama neyine hayran kaldığınızı anlayamadım bu konuşmanın, kızın "nerede kullanacağız" sorusuna hiçbir cevap verilmemiş. O kızın felsefi bir cevap istediğini sanmıyorum. O sayının işe yaradığı yüzlerce kullanım alanı varken böyle bir cevap tatmin edici değil.

Dizinin tamamını izlerseniz anlarsınız
  • quote:

Kendini hiç tekrar etmeyen bi kombinasyondan oluşuyo diyor ama.

Yok yanlış o kısım. kendini tekrar etmeyen kombinasyon ne demek? bi yerde 5 varsa bi daha 5 kullanılmıyor mu? veya bi yerde 35000 varsa başka yerde 35000 olamıyor mu? bu açıdan hatalı. Random olup olmadığını kastediyorsa pinin basamaklarının random olup olmadığıyla ilgili kesinlik yok. Son çalışmalar random olduğuyla ilgili biraz daha umut verici ama dediğim gibi bir kesinlik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 3 Şubat 2014; 19:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Kendini hiç tekrar etmeyen bi kombinasyondan oluşuyo diyor ama.

Yok yanlış o kısım. kendini tekrar etmeyen kombinasyon ne demek? bi yerde 5 varsa bi daha 5 kullanılmıyor mu? veya bi yerde 35000 varsa başka yerde 35000 olamıyor mu? bu açıdan hatalı. Random olup olmadığını kastediyorsa pinin basamaklarının random olup olmadığıyla ilgili kesinlik yok

Hayır,kendini hiç tekrar etmeneden gidiyor diye mesela 35 olabiliyor ama 33 olamiyor sanırım öyle diyor.
  • Ses iyi ama o adamdan bu ses çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

quote:

Dizinin tamamını izlerseniz anlarsınız

Arkadaşlar diziyi kesinlikle izleyin,izledikten sonra durup kameralara bidaha bakıcaksınz

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Ses iyi ama o adamdan bu ses çıkmaz.

Selendireck ergen karekter varmiki?Yorum için sağol dostum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.