saolda bi sitede harika bi ev yapımı duel disk görmüştüm o yüzden düzgün bişey yapmayı istiorum
arkadaslar ben duel disc yaptım kullandım ama kırıldı mukaavanın ustune yu gi felan yazdım oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Kid Muscle
çağatay yugiohu sen bu mesjı attıktan bi kaç gün sonra bıraktı
pokemon bölümün deyim ve p.m. atın bakarım dedi
ARKADASLAR yugioh duel disc resmi cıkarıp mukavvaya yapıstırın ve ksin oluya benimki oyleydi
omu hıbenim konumu ziyaret et daha çeşit var(o düeeeel academiş disk öle bisidi)
duel disc laumcher leri diorsan onlar daha güzel
geçek tokyada 3 boyutlu daha dül disk varmış ceşit olarak
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ah keske bende olsa ama nerde ama usa da duel school varmış kaçıp orya gitmek gerek
quote:
Orjinalden alıntı: mert yuki
duel disc
bide sahtelere laf edersin benim sahte aldığım dükkanda 6 çesit kart var sahtelerden sahte bi grubta 1 den 75 e kadar biriktirion aha bu resimdekinin aynısını alıon ama ben seyden alıom o da sahte ama orjinalle aynı sayılır bir tek konami yazısı eksik ayrıca hilede yok bazı arkadaslarım bu disk den aldı
arkadaşlar ben bi site buldum orada adam düello diskini yapmış resmini gösteriyo:::
düello diskim var çok sıkıcı (yugioh gx dual academy disk) var hem çok ağır hemde sıkıcı karşındakinde dual disk olmayınca zevki çıkmıyo otomatik inmio normal oynayın bet düel disk
bu paraya bu kdar kart alınmaz hemde 100/100 orjinal yanlızca bir kartı hariç diyer kartların hepsi yeni dediğim gibi ilgilenen eyupty1990@hotmail.com e-mailini yüklesin iletişime geçeriz
bende var çok güzel orjınalde mütiş destelerim var en önemlisi duel diski ben kendim yaptım bu arada 1haftanızı alabilir ama dışardan almak daha iyi nen kendim yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav
Normal oynayın,duel disk neyinize.
niye d. disk le cok daha zeykli bende var gx academy d. disk koluna takın takmak için bi yer var ordan gecirion cırt cırt larını yapıstırıon ve... hazır açıp kapatabilion can puanlarını hesaplayan yer var
ben daha değişik yaptım
ben mesajı yazalı kaç ay oldum yugioh bölümüne bakmayı bıraktım bi baktım benim konu hortlamış üst konu olmuş.
evet başında "Üst Konu" yazısını gördün eralde öyle konuşuyorsun Hemde hortlanmış?
bu benim ikinci hortlamış konum
bence yapman çok zor onun için düello turnovalarına girip 3. olman gerekiyo yada 2. eğer olursan hem bir miktar orjinal kart ve düel disc veriyolar