Şimdi Ara

duel monitör!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkeze bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim 2 tane monitörüm var biri 22" diğeri 17" bu ikisini tek bi monitör olarak göstertmeyi basardım ama oyunlara girdiğimde sadece birisinde oyun acılıyo windowed mod a aldığım zaman oyunları genişlete biliyorum ama bozuk bi genisleme oluyo benim istediğim genişlik cözünürlüğünü arttırmak 2 monitörüde tek cözünürlük halinde kullanmak örnekde gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim cok aradım ama genelde ingilizce var

http://www.youtube.com/watch?v=fECWSSpEVVA bu video da olduğu gibi nasıl yapabilirim yardim ederseniz sevinirim.

• o şekilde kullanmak istiyorsan mümkünse aynı model monitör kullanmanda fayda var şuan yaşadığın genişleme problemi büyük olasılıkla monitörler arası farktan kaynaklanıyordur
  • video da eleman soruyor bunu kart lamı yaptın yoksa monitöre takılan zımbırtı ile mi diye.
    cevap olarak 2 si ile diyor.yani görüntüyü bu şekle getirmek için öyle bir zımbırtı gerekebilir.
    ayrıca çözünürlük değişecek.
    mesela normalde 1680*1050 ise 3360*1050 olacak.
    oyun buna destek veriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 26 Kasım 2010; 19:50:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.